A lángok melege és lágy fénye különleges hangulatot teremt az estébe nyúló összejövetelekhez. A látványos végeredményhez persze ebben az esetben is mindent meg kell terveznünk. A győri székhelyű Kavicspark különleges kültéri betonelemeinek segítségével modern megjelenésű és esztétikus pihenőhelyeket alakíthatunk ki. 

Kerti tűzrakühely

A tűzrakók barátságos légkört teremthetnek, különösen, ha kényelmes teraszbútorokkal, pihentető zenével és családdal és barátokkal együtt élvezzük. Szerezzünk be könnyen mozgatható kerti bútorokat, amiket a kandalló, vagy a tűzrakó köré rakhatunk a társaság számától függően. 

Kerti kandalló ötlet

A legjobb tűzrakók falazati blokk elemeinkből készülnek vagy de akár lépcsőelemekből vagy paliszádból is kialakíthatjuk őket. Megjelenésük szerint ezek lehetnek antikolt, rusztikus felületűek vagy modernek. Tervezéskor ügyeljen arra, hogy olyan termékeket, színeket és stílusokat válasszon, amelyek szinkronban vannak a lakóépület, az udvar a kert színeivel és karakterével. 

A tűzrakóhely körül alakítson ki kör vagy szögletes alakú ülőfalat vagy padokat és varázsolja hangulatos enteriőrré takarókkal és párnákkal, hogy az esti órákban is kellemes legyen a kinn tartózkodás. 

Kültéri kandalló

A tűzrakók és ülőfalak fedésére válogathat sima beton fedlapokból vagy kombinálhatja természetes kőlapokkal, mint például gránit, márvány. Fedezze fel a Kavicspark különleges választékát és kérdés esetén kérje a szakértők tanácsait az innovatív termékekkel kapcsolatban! 

KAVICSPARK 

Telefon:  +36 20 596 6181
E-mail:  info@kavicspark.hu

Web:   www.kavicspark.hu