GIL ablak, ajtó és árnyékolástechnika

Prémium minőségű nyílászárók és árnyékolók tervezése, forgalmazása, kivitelezése 25 év tapasztalatával.

Elérhetőség:

Web: https://gil-trade.hu
Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 195. Térképen
Telefon: +3614530448
Mobil: 06209622475
info@gil-trade.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

Több mint 25 év munkája, tapasztalata és tisztessége áll mögöttünk. Fő profilunk a nyílászárók, árnyékolók tervezése, forgalmazása, kivitelezése. Termékeink fejlesztése folyamatosan zajlik: mérnökeink eddig több tucat innovatív megoldását alkalmaztuk. Beltéri ajtóinknál több mint 3000 variációs lehetőség áll ügyfeleink rendelkezésére. Számos termékünkre akár 10 év garanciát adunk, és olyan faanyagokkal dolgozunk, amelyeknél nem ritka az 50 éves gyártói garancia.

Gil Trade Ajtó és ÁrnyékolásCégen belül olyan szolgáltatásokat is kínálunk, mint a lakberendezési tanácsadás: egy beltéri ajtó stílusának kiválasztásakor ez nagy megkönnyebbülést szokott jelenteni ügyfeleinknek. A beépítést ugyanolyan komolyan vesszük, mint az ablakok és ajtók minőségét javító fejlesztéseket. A nyugat-európai normákhoz szokott beépítő csapatunk az általunk képviselt elvekhez méltó minőségben végzi el a munkálatokat.

Célunk az elégedett ügyfélkör kiépítése, megtartása és bővítése, valamint a cég stabilitásának megőrzése és erősítése. Kétszintes óbudai bemutatótermünkben szakértőink várják érdeklődőinket és ügyfeleinket! Munkavállalás az ország egész területén illetve külföldön is.

Főbb termékek: Fa-, műanyag-, alumínium nyílászárók és ezek ötvözetei, árnyékolók - redőnyök, zsaluziák, fixscreenek, rovarhálók, pergolák -, több, mint 3000 féle beltéri ajtó, falburkolatok. 

 

Kövesse Facebook oldalunkat!

Kövesse Instagram oldalunkat!

Galéria

Cikkeink