A háromszintes ház a család minden kényelmi igényt kielégít. A pinceszinten vendég lakrész került kialakításra vendégszobával, teakonyhával és fürdőszobával. Ezen a szinten kapott helyet a fitness szoba és a mosókonyha is. A földszinten a családi időtöltésé és a vendéglátásé a főszerep. Itt található a galériás 63 m2-es nappali, melyet térben álló elektromos bioetanol kandalló választ el konyhától és az étkezőtől. A kandalló mennyezetről függő eleme lézervágott perforált fémlemezből készült, mely optikailag elválasztja a funkciókat, de nem gátolja a szellős térhatást. 

Az alaprajz lehetőséget adott dupla konyhasziget kialakítására, ami egy különleges és ritkán alkalmazható megoldás. Ezen a szinten található továbbá a dolgozószoba, illetve a több szempontból is praktikus, elzárható nyári konyha. Nagy méretű ingatlanoknál sokszor okoznak gondot, a főzéskor a helyiségekbe eljutó illatok-szagok, mellyel ezt a problémát ki tudjuk iktatni és vendéglátás alkalmával a rendezetlenséget zárt ajtó mögött hagyhatjuk. Az emeleti közlekedő világos és nyitott, köszönhetően az egybenyitott tereknek és üvegfelületeknek. A fa-alumínium nyílászárók olyan korszerű megoldást jelentenek, amelyek kombinálják a természetes fa szépségét és melegségét az alumínium tartósságával és funkcionalitásával. A műanyag-alumínium nyílászárók pedig ugyanazzal a kiváló hőszigetelőképességgel és hosszú élettartammal rendelkeznek, költséghatékonyabb formában.

A fény szabályzásáról elektromos működtetésű, állítható lamellájú zsaluziák gondoskodnak, melyek színben, felületben a nyílászárók struktúrájával megegyeznek.
A központi közlekedőből nyílik a szülői háló-, gardrób és fürdő, valamint két gyermekszoba és gyermekfürdő. A választott bútorok, a textilek és színvilág, letisztultan elegáns, mégis a sok részlettől – tapéták, lámpatestek, növények és dekoráció – igazán izgalmassá, élővé és otthonossá válik. Ennek szerves részei a falba simuló festett fehér nyíló és tolható beltéri ajtók, üvegezett, illetve tömör kivitelben.

Gil-Trade Kft. 

1032 Budapest, Bécsi út 195.

Mobil: +36703975572
Tel.: +3614530448

Web: www.gil-trade.hu 

Kövesse Facebook oldalunkat!

Kövesse Instagram oldalunkat!

Gil ajtó logó