Eco térburkolat

Ha fenntartható alternatívát keres a külső terek burkolására, és az esztétikai szempontok mellett a hatékony költségmegtérülés, valamint a környezetvédelem is prioritást élvez Önnél, akkor a legoptimálisabb megoldást a multifunkcionális ECO térburkolatok jelentik. Az ECO vízelvezető térburkolatok alkalmazása számos ökológiai és ökonómiai előnyt nyújt mind a megrendelők, mind pedig a környezetünk számára. A környezeti terhelést nagymértékben csökkentik, mindemellett esztétikailag is remek megoldásnak bizonyulnak egy családi ház udvarán vagy autóbeállójában.

A hagyományos térburkolatokhoz hasonlóan a vízelvezető burkolatok alapanyaga is a beton, a különbséget a távtartók nagyságából ered. Ez 1 cm-től egészen 3 cm-ig terjedhet. Ez a hézag lehetővé teszi a csapadékvíz talajba való elvezetését.

Modern mintás térburkolat

Az ECO burkolatok egyszerre nevezhetők környezetbarát és emberbarát termékeknek. Hogy mit értünk pontosan ezen tulajdonságaik alatt?

Az ECO burkolatok prémium minőségű hidrofóbizált védelemmel készülnek. A térkövek közötti résekbe beszivárgó csapadékvíz közvetlenül visszatér a talajba, ahelyett hogy szennyeződéseket összegyűjtve a szennyvízcsatornákba és a természetes vizekbe kerülne vissza. Ennek a tulajdonságuknak köszönhetően lehetőség van a felületet alulról drain csövekkel ellátni, ami egész évben lehetővé teszi a vízelvezetést.

Beton kerti burkolat

Vízelvezető kültéri burkolat

Fenntartható anyag, melynek rendkívüli az időtálló képessége.
A burkolatok előállítása során minimalizált a felhasznált energia és a hozzáadott színezékek alkalmazása, amely csökkenti a természetbe visszajutó káros anyagok mennyiségét. Ezek a burkolóanyagok kevesebb hulladékot termelnek létrehozásuk során, illetve erózió-szabályozó hatásuk is van. Az ECO burkolatok rendkívül tartósak, képesek úgy alkalmazkodni a talajhoz, hogy megfelelő felületet biztosítanak a 3,5 tonna feletti járművek súlyának is. 

Költséghatékony kivitelezés
Ami jelentős megtakarítást eredményez, az az, hogy nem igényelnek beton aljzatot és a 8 cm-es vastagságnak köszönhetően szegélyelemeket sem. A hagyományos térburkolatokhoz képest rövidebb idő alatt nagyobb felület lefedhető az ECO burkolatokkal, így egyszerűbb és jóval hatékonyabb munkát tesznek lehetővé ugyanannyi idő alatt.

Modern stílusú térkő

Kavicspark térburkolat

Megjelenésben számos előny társítható hozzájuk. 
A lapok nem csupán a natúr szürke, hanem változatos színekben is elérhetőek. A burkolatnak többféle fektetési technikája van, szinte végtelen lehetőséget kínáló modern design, jól variálható formavilággal és színekkel. Akár más típusú térkövekkel is kiválóan lehet kombinálni, a térburkolatok közötti rész a zöld területek növelése céljából füvesítéssel vagy más természetes anyagokkal egyaránt kitölthető.

Felhasználási területük széles skálán mozog: autóparkolók, csapadékvíz elvezetés szempontjából problémás terek, bekötő utak, kertek, teraszok, kerti medencék, grillezők köré vagy akár garázshoz vezető behajtók területén is hosszú távú megoldást jelentenek. 

Különleges térkövek


Hazánkban jelenleg a Kavicspark rendelkezik a legnagyobb ECO térburkolat kínálattal, egyedi megoldásaikkal és innovatív szemléletükkel széles termékskálát kínálnak az ügyfeleik számára. Több éves tapasztalattal rendelkeznek a minőségi térburkolatok és kőburkolatok kivitelezési, tervezési és értékesítési területén, melynek köszönhetően a professzionális tanácsadástól kezdve egészen a prémium minőségi kivitelezésig megvalósítják a folyamatot. Lépjen kapcsolatba a Kavicspark munkatársaival az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Hidrofób burkolat

KAVICSPARK - ECO Térburkolatok

Telefon:  +36 20 596 6181
E-mail:  info-kavicspark@protonmail.com
rendeles-kavicspark@protonmail.com

Web:   www.kavicspark.hu