Autóbeálló, kocsibeálló vagy terasz mészkő burkolat

A nagy felületen megjelenő burkolatok meghatározzák a ház vagy épület karakterét. Ha otthonos és szép burkolatra vágyunk felejtsük el a művi hatású betonkockákat, járjunk természetes és masszív felületen! A beltér és a kültér egységét is könnyen megteremthetjük Jura mészkőlapokkal. Amikor a biztonság és az esztétika kéz a kézben jár: Válasszunk magas kopásállóságú, speciális felületi megmunkálású Jura mészkőlapot. Előnye, hogy ha nedves a burkolat akkor sem csúszik!

Az autóbeállók burkolata fokozott terhelést kap az autó súlya miatt, így egy lyukacsosabb szerkezetű kőzetet nagyon nehéz tisztítani. Még nagynyomású mosóval sem mindenki fogja ezt rendszeresen vállalni, ezért fontos, hogy már eleve tömör kőzettel burkoljunk, ami egy egyszerű kerti slaggal is egyszerűen letakarítható.

Autóbeálló, kocsibeálló vagy terasz mészkő burkolat garázs elé is

Autóbeálló, kocsibeálló vagy terasz mészkő burkolat

Fontos tanács még, hogy használjuk a kőtípusnak megfelelő segédanyagokat! Nem mindenhol elegendő a csemperagasztó használata! Kültéren vagyunk és tartósságra törekszünk, ezért szükséges a megfelelő impregnáló használata. Az elszíneződések elkerülése végett pedig a kőhöz való ragasztó és fugázóanyag.

Autóbeálló, kocsibeálló vagy terasz mészkő burkolat

Az impregnálás - azaz az utólagos felületkezelés - segít a burkolat szépségének megőrzésében, amit autóbeállóhoz fokozottan ajánlunk. Így a kőzet kevésbé fogja magába szívni a szennyeződést, és még könnyebb lesz tisztítani. Lyukacsos szerkezetű kőzeteknél az impregnáló szer sajnos nem segít, mert ott a lyukak mentén szennyeződik a kőzet, a felfagyási veszélyről nem is beszélve. A Természetes Kövek Házában az utólagosan keletkező makacs foltok - például olaj, vagy festék - eltávolításához is beszerezhetőek a Lithofin tisztítóanyagok

Ha pedig a Titkos technológiára is kíváncsi vagy, látogass el a bemutatótermünkbe, ahol miden fontos tudnivalóval ellátunk az új burkolatoddal kapcsolatban. 

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!