mészkő konyhafal amit a rejtett fény világít meg

A konyhafal burkolat választás egy izgalmas kihívás abban az esetben is, ha már a konyhabútorunk színét és stílusát kiválasztottuk. A munkalap és a felső szekrénysor között általában 45-60 cm-es falszakasz védelme fontos feladat. Egy jól megválasztott burkolat azonban nemcsak ezt az elsődleges szerepet fogja betölteni, de akár a leglátványosabb dekoreleme is lehet a konyhánknak. 

Mészkő konyhafal burkolat

Hosszúkás mészkő konyhafal burkolat

A Természetes Kövek Háza burkolatkereskedés a természetes kövek közül a mészkő, bazalt, pala és gránit lapokat ajánlja elsősorban konyhafal burkolatnak. Ugyanis sok esetben nem elég a dekoratív megjelenés, sokaknak fontos a tudat, hogy valóban természetes anyagot használ a környezetében. Nézzünk most 4 szempontot, amit a természetes kövek esetében is figyelembe kell venni ha a konyhánk falára választjuk.         

1. legyen vízálló anyagból
2. könnyen takarítható legyen
3. ne legyen lyukacsos a szerkezete, hanem zárt, tömör kőzet legyen
4. Jól nézzen ki, azaz illeszkedjen a konyha stílusához és színvilágához

mészkő konyhafal és munkalap burkolat

gránit és mészkő konyhafal és munkalap burkolat

Diagonál mintával burkolt konyhafal burkolat

A burkolat színvilága, mintázata és stílusa alapvető fontosságú a választásnál, hiszen illeszkednie kell a konyha meglévő anyagaihoz, falszínéhez és a minőségi szintjéhez. A burkolat tartóssága is nagyon fontos, hiszen a konyha a ház egyik legköltségesebb helyisége, amit pár év múlva nem szeretnénk cserélni egy rosszul megválasztott burkolat miatt. 

Nem elhanyagolható szempont a fugaszín kiválasztása sem, mert míg a burkolólappal egyező színvilágú fuga belesimul a környezetébe, addig a burkolattól eltérő fugaszín feldarabolja a falszakaszt, rácsos hatást keltve ezzel. A burkolatunkat az impregnálószerek használatával megvédhetjük a zsíros és olajos foltoktól. Ezeket a szereket szintén beszerezhetjük a Természetes Kövek Háza bemutatótermében. 

Pala konyhafal burkolat

Kontrasztos konyhafal burkolat

Ultravékony pala konyhafal burkolat

Természetes kőburkolatok választása esetén kérje szakértő munkatársunk segítségét a 06 23 500 770-es vagy a 06 20 589 5912-es telefonszámon, az info@termeszeteskovekhaza.hu e-mail címen, vagy személyesen budaörsi bemutatótermünkben!

Lakberendező segítségét kéri kőburkolata kiválasztásához? Lakberendező kolléganőnk szívesen segít a belső és a külső terek kialakításában és igényének megfelelő berendezésében.

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza

Természetes Kövek Háza
Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770

 és 2030 Érd, Szajkó u. 42.

e-mail: info@termeszeteskovekhaza.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt szeretettel!