Burkolatáruház - Webshop

Webáruházunkban lehetőség nyílik lakások, lakóházak, irodák, projektek komplett burkolási anyagainak és fürdőszoba felszereléseinek beszerzésére.

Elérhetőség:

Cím: 3900 Szerencs, Rákóczi u. 18. Térképen

Weboldalunk: https://www.burkolataruhaz.hu

Telefon: 06 20 249 1040
Mobil: 06 20 249 1040
info@burkolataruhaz.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Nálunk megtalálja az elképzeléseinek megfelelő padlólapokat, csempéket, burkolóanyagokat, az ezekhez szükséges segédanyagokat, mint aljzatkiegyenlítő, csemperagasztó, fugázó, szilikon, pvc élvédő, alumíniun profil, burkolatváltó profil és fürdőszoba felszereléseket egy helyen. Termékeinket kategóriákra osztottuk, hogy egyszerűbben rátaláljon a keresett burkolatra, válogathat fürdőszobai, konyhai, lakótéri burkolók, kültéri kőmintás padlólapok és projektekre is alkalmas greslapokból.

Állandóan bővülő kínálatunkkal igyekszünk vásárlóink minden igényét kielégíteni. Szívesen fogadjuk érdeklődését abban az esetben is, ha nem találja kínálatunkban az Ön által keresett terméket, segítünk felkutatni a legmegfelelőbb beszerzési forrást. Burkolólap webáruházunkban főként 1. osztályú, minőségi termékeket forgalmazunk.

Szolgáltatások:

- Szakmai tanácsadással segítjük választását
- Kényelmesen, gyorsan vásárolhat
- Országos házhoz szállítás
- Versenyképes árak
- Kivitelezési munkák támogatása projekt árakkal

Galéria

Cikkeink

Kuma öntött mosdók és mosogatók, pultok dán technológiával

Kuma öntött mosdók és mosogatók, pultok dán technológiával

A dán KUMA, a lehető legkeményebb anyagokból önti termékeit, a természet alkotta anyagok adottságait harmonikusan kombinálva ütésállósággal és egyedülálló fizikai tulajdonságokkal. Így születnek egyedi mosdók, mosdópultok, konyhapultok és mosogatók.