Kuma Hungary az Otthon Design Kiállításon
Kuma Hungary a 2016-os Construma - Otthon Design Kiállításon

Magyarországon a KUMA® Hungary 2014-ben kezdte a márka bevezetését. A Profil Store Kft. és a KUMA® célul tűzte ki hogy a hazai vásárló közönség is megismerje a skandináv és nyugat-európai országokban már nagy sikert aratott, páratlan méret, anyag és szín kínálattal rendelkező öntött szaniter termékeket. A KUMA® egy dán márka, 1988-ban kezdte öntött márvány termékeinek gyártását. A minimalista design, a modern technológia és a magas színvonalú gyártási folyamat lehetővé tette a termékek sikerességét Europában.

A KUMA színei elkísérik Önt a lehetőségek világába, ahol csak a képzelete szab határt. Az élet tele van lehetőségekkel, és ugyanez igaz lehet az otthonában is a KUMA nagy szín és anyag választékának segítségével. A Kuma mosdók belső túlfolyó rendszerrel készülnek, ezáltal könnyebb a szerelése, és nem igényel különleges leeresztőt! Minden mosdó, munkalap bevonásra, azaz felületkezelésre kerül a gyártás során, így asználat előtt nem igényel semmilyen különleges kezelést. A mosdókat, munkapultokat a megfelelő, KUMA által biztosított használati és kezelési utasítás szerint kell használni, így biztosítunk 5 év garanciát termékeinkre. Ha hosszan tartó szép felületet szeretne, azt javasoljuk, hogy a KUMA által ajánlott tisztító és karbantartó termékeket használja! A sötét színek több gondoskodást igényelnek.

A KUMA termékek előnyei:

    Egyedi méretek és formák a vevők igényei szerint
    Széles anyag és szín választék, exkluzív kivitel
    Legtöbb típusnál gyárilag öntött túlfolyó
    Bármikor javítható, felújítható felület
    Rövid gyártási határidők a rendelésre készülő termékeknél
    5 év Garancia, széles körű, akár intézményi felhasználás
    Magas minőségű termékek. A modern és tartós anyagoknak köszönhetően, hosszú élettartam és

A KUMA termékeket 9 különböző anyaggal rendelheti meg. Ennek köszönhetően több mint 50 színvariáció közül választhat.

Kuma színek öntött mosdóhoz

A KUMA mosdókat bármilyen egyedi méretben rendelhet. Maximálisan rendelhető méret 425 x 160 cm, vízelvezető profillal rendelkező mosdók esetén 295 x 125 cm a legnagyobb gyártható méret. A normál anyag vastagság 2,2 cm-2,4 cm de rendelhető ettől eltérő vastagságban is. Egyedi méretű mosdókat rendelhet jobbra vagy balra elhelyezett medencével, tetszőleges csaptelep furattal vagy furat nélkül. Kuma egyedi méretű mosdók, konyhapultok, mosogatók a teljes anyag és színpalettában rendelhetőek. Egyedi termékek szállítási ideje 28 munkanap.

Kuma öntött egyedi mosdók

Kuma öntött egyedi mosdók

Kuma öntött egyedi mosdók

Kuma öntött egyedi mosdók

Kuma öntött egyedi mosdók

KUMA mosogató tálcát, konyhapultot, konyha szigetet tetszőleges méretben rendelhet, maximálisan rendelhető méret 425 x 160 cm. Nincs más dolga mint kiválasztani a megfelelő mosogató formát, gyümölcsmosót, csepegtetőt, megadni a befoglaló méreteket és medence elhelyezkedést, kiválasztani az anyagot és színt, ez alapján elkészítjük önnek ez egyedi ajánlatot. Szállítási idő 28 munkanap.

Kuma öntött egyedi konyhai pultok és mosogatók

Kuma öntött egyedi konyhai pultok és mosogatók

Kuma öntött egyedi konyhai pultok és mosogatók

Kuma öntött egyedi konyhai pultok és mosogatók

Kuma Hungary

Telefon: +36 30 337 79 66
Email: profilstore@gmail.com

címünk: 3900 Szerencs, Rákóczi út 18.  

www.kumahungary.hu