Tectona Grandis Tó2 bemutató kert

A csúcskategóriás kerti bútorokat forgalmazó Tectona Grandis komplex szemléletéhez hűen hozta létre egyedülálló bemutatókertjét, közvetlenül a törökbálinti bemutatóterem mellet. Itt igazán átérezhető, az az élmény amit a tökéletes modern kertről elképzeltünk. 

OIKOS festékkel festett fém kültéri növénytartó

Színes kerti növénytartó

Kerti konyha és növénytartó

Közel 700 nm-en tekinthetők meg valós környezetben, működés és használat közben a hazai prémium minőségű kertberendezési kínálat innovatív termékei: Berendezett exteriőrökben kelnek életre a kertberendezés stílusos és különleges darabjai: Kerti ülőgarnitúrák, kültéri konyha, pergola és kültéri árnyékolók, masszázsmedence, úszómedence, teraszburkolat, egyedi betonburkolatok és látszóbeton elemek, kültéri növénytartók, fém dekorációk, térkövek, növények, növénytartók és borostyánfalak.

Néhány gondolat az InnoSteel fém növénytartók és kerti díszítőelemek tervezőjétől:

"A kert egy új nézőpontból tekintve már nem különálló terület a ház mellett, hanem a lakótér szabadtéri meghosszabbítása. Éppen ezért érdemes a kertépítés során olyan kerti bútorokban, kültéri konyhákban, növénytartókban és egyéb kiegészítőkben gondolkodni, amelyek megjelenésükkel visszatükrözik a belső terek hangulatát, ugyanakkor ellenállnak az időjárásnak és hosszú élettartammal bírnak. Az InnoSteel Design fémből készült kültéri kiegészítői garantálják a magas minőséget, izgalmas szín és formaviláguk pedig látványossá varázsolja a kertépítők által megálmodott környezetet. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos fejlődés mellett, megrendelőinknek az egyre bővülő termékportfóliónk mellett tervezési, tanácsadási, gyártási és helyszíni szerelési szolgáltatással is állunk rendelkezésére." 

A kertben 3 különleges InnoSteel alkotás jelenik meg:

Diamond növénytartók 
Tört felületű növénytartókat helyeztünk el a Desjoyaux professzionális úszómedence partján. A planténerek rozsdamentes acélból készültek, melyek különleges textúrájú felületet kaptak az OIKOS festékipari cég jóvoltából. A növénytartók színvilága egyedi színterv alapján készült, mellyel a medence gyönyörű vízére, illetve a körülötte megjelenő zöld növényzetre reflektáltunk. Ugyanazon színkombinációval a számos lehetőség közül kettő felületi kialakítást mutattunk meg a növénytartók felületén; az egyik esetben a felület tört vonalvezetését követtük, a másik esetben a festék térbeli kiterjesztésével valósult meg egy egyedülállóan izgalmas felület. 

InnoSteel fém növénytartó

A használt OIKOS festékek legfontosabb tulajdonságai: Vízbázisú, környezetbarát, nem mérgező, nem gyúlékony. A megrendelő igényeihez tökéletesen igazíthatók a struktúrák, a minták, színek és az anyagok fénye, csillogása. Extrém formákon is lehetséges beton, fa vagy akár rozsda hatást képezni, nem csak egyszerű, sík felületen. Igény esetén színterv egyeztetésre illetve mintakészítésre is van lehetőség.

Az egyedi színterv és mintakészítés lehetőséget biztosít arra, hogy egy-egy felületet, színösszetételt, struktúrát pontosan leképezzünk. Mára egyre inkább elfogadottá válik, hogy a kert, a terasz a belső terek meghosszabbításaként jelenik meg.  A színek, méretek és felületek esetében az Innosteel Design szolgáltatása azt a tervezői szabadságot adja, hogy  a homlokzaton, falon, tapétán, esetleg drapérián megjelenő hangulatot átörökítsük például a növénytartó, emelt ágyás, kültéri konyhabútor, dekorációk felületeire is. 

Gömb dekoráció
Izgalmas forma, mely kialakításával, textúrájával izgalmas kiegészítője a kertnek. A termék minden esetben egyedi megrendelésre készül, így méretével, anyaghasználatával, színével tökéletesen illeszkedik a kerthez, teraszhoz. Esztétikus vizuális élményt nyújt nem csak önállóan elhelyezve, hanem világítással kiegészülve is. 

Fonott fém gömb

Kültéri világítás, mely megjelenésével, sematizált növényi motívumaival egyedi, különleges fém szoliterként jelenik meg a kertben. Prémium minőségű termék, mely trendi, friss színeivel illeszkedik a modern kertekhez. A burkolatba épített világítással, perforált, áttetsző felületével izgalmas fényjátékot nyúlt sötétedés után. 

Fém levél motívum

Napozóágyak

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Tectona Grandis Tó2 bemutató kertjét különleges OIKOS bevonattal ellátott növénytartókkal és izgalmas, acélból készült dekorációkkal tehettük izgalmassá és egyedivé. A bemutatókert Törökbálinton, a Tó utca 2-ben található.

Innosteel logo

InnoSteel Design – Acélból készült különleges
felületű termékek tervezése és gyártása

BUDAPEST - TELEFON: 06 30/681-3773

www.innosteeldesign.com