Alda Design - Függöny és lakástextil

Vállaljuk családi házak, lakások, irodák, éttermek, kávézók, üzletek, szállodák belső tereinek tervezését, függönyözését a minimál stílustól a mediterrán hangulatú enteriőrökön át a klasszikus lakásbelsőkig.

Elérhetőség:

Web: http://www.aldafuggony.hu
Cím: 1138 Budapest, Üteg u.17/b. Térképen
Telefon: 06 30 223 9686
Mobil: 06 30 223 9686
info@aldafuggony.hu

Bízza ránk a megoldások nehezét! Kínálatunkban megtalálható: fényáteresztő függöny, sötétítő függöny, karnis, rúdkarnis, profilkarnis, alu karnis, lapfüggöny, római roló, roletta ágytakaró, párna, kiegészítők, tapéta, pliszé függöny, reluxa, szalagfüggöny.

Nyitva tartás : H-P: 10.00 – 18.00 Sz : 09.00 – 13.00

Galéria

Cikkeink

A sávroló egyszerre dekorál és árnyékol

A sávroló egyszerre dekorál és árnyékol

A sávroló visszafogott, minimalista megjelenése különleges és letisztult. Minőségi alapanyagokból készült, extravagáns árnyékoló, a modern enteriőrbe szépen illeszkedik.
Valami újat szeretnél? Próbáld ki a római rolót!

Valami újat szeretnél? Próbáld ki a római rolót!

A klasszikus római roló volt az első raffroló típus. A leginkább természetes anyagokból készült mediterrán és vidéki hangulatú rolószerkezetes függönyökön beszűrődő fény jó kedvre derítette tulajdonosait.
Esztétikus és praktikus - a lapfüggöny

Esztétikus és praktikus - a lapfüggöny

A függönyfazonok között napjainkban egyre nagyobb teret hódit magának a lapfüggöny. Ezzel a függönyözési formával mind a modern mind a minimál stílusú otthonokban találkozhatunk.