Színe a széles anyagválasztéknak köszönhetően szinte bármilyen lehet. A vidám friss színektől a natúr visszafogott árnyalatokig mindenki talál magának kedvére valót. A tervezőknek köszönhetően a sávroló árnyékoló az egyszerű funkcionalitás és a sokoldalúság legjobb példája.

Sávroló nappaliban

Sávroló fürdőszobában

Sávroló fehér nappaliban

Sávroló - két funkció egyben

Már az elnevezése is utal a működésre. Két vízszintes, sávokban csíkozott textil fut egymás előtt. A sávokat a sötétítő és a fényáteresztő csíkok váltakozása adja. Mozgatásakor a beáramló fényt tudjuk szabályozni. Egy roló szerkezettel helyettesíteni tudjuk a fényáteresztő és a sötétítő függöny funkciót. Helyigénye kicsi, az alumínium tokba teljes egészében felgyűjthető a textil. Kézi mozgatása gyöngylánccal történik.

Sávroló színes kivitelben

Sávroló fehérben színes falhoz

Új színfolt lesz irodákban is!

A megszokott szalagfüggönyt lecserélhetjük sávrolóra, mert a munkahelyi kényelmi funkciókat ez az árnyékoló is megfelelően ellátja. Árnyékol, sötétít, mindezt úgy, hogy a munkánk végzésében nem akadályoz minket, mert a beáramló fényt szabályozni tudjuk állítható sávjainak köszönhetően. Egyedi és valóban praktikus!

Sávroló közösségi térben és irodában

Sávroló gyerekszobában

Motoros mozgatású sávroló

Kényelmi szolgáltatást is kérhetünk újonnan beszerzett sávrolónkhoz. A Becker-motorok kiváló minőséget garantálnak, melyet falikapcsolóval és távirányítóval is működtethetünk. A roletta hengerben helyezkedik el a csőmotor, típustól függően egy távirányítóval több roló is vezérelhető. Motoros roló falikapcsolóval távirányítóval több roló is vezérelhető, így akár a franciaágyból is kényelmesen vezérelhető. Kérjen díjmentes felmérést! Bemutatótermünkben roló anyagok, vásznak széles választéka közül választhat.

Sávroló távirányítással

Sávroló modern nappaliba mint árnyékoló

Alda Függöny és lakástextil

Lakberendezéssel és függönytervezéssel kapcsolatos kérdéseit elküldheti
info@aldafuggony.hu e-mail címünkre, melyre hamarosan válaszolunk.

1139 Budapest,  Üteg u. 17/b.

Nyitva tartás : H-P: 10.00 – 18.00, . Sz : 09.00 – 13.00

Telefon: +36 30 8709620

www.aldafuggony.hu