Okosotthon.bolt - Megoldások otthon automatizáláshoz

A technológia van már annyira stabil, a kínálat annyira nagy, és az okosotthon eszközök ára annyira megfizethető, hogy egyre többen vágnak bele otthonuk okosításába.

Elérhetőség:

Web: https://okosotthon.bolt.hu/webaruhaz
Cím: 1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 82. Térképen
Telefon: +36 70 795 7183
info@okosotthon.bolt.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

 

OKOSOTTHON egyszerűen

Az okosotthonok kialakítása ma már nem csak trend vagy kényelmi kérdés, sokkal inkább környezettudatossági döntés. Energiafelhasználásunk optimalizálásához, a szükségtelen fogyasztások csökkentéséhez sok otthonautomatizálási megoldás lehet segítségünkre.

Az okosotthon fogalom használata, nem teljesen egységes. Ugyanúgy magába foglalja a magas bekerülési költségű komplex, mindent átfogó rendszerek kialakítását, mint az egységenként okosan automatizált és ezáltal optimalizált működésű otthonok kialakítását.

Küldetésünk, hogy az otthon okosítási megoldásokat szeretnénk szélesebb közönség számára elérhetővé tenni, népszerűsíteni és bemutatni a bennük rejlő lehetőségeket.

Termékkínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy az egyes termékekkel akár lépésről-lépésre fejleszthetjük, okosíthatjuk már meglévő ingatlanunkat. De azt tapasztaljuk, hogy az újonnan épülő ingatlanok tervezési fázisában is már sokszor gondolnak a villanyszerelési rendszerek kialakításakor az automatizálási lehetőségekre.

MINŐSÉG

Termékkínálatunkban kizárólag olyan márkák és termékek szerepelnek, melyek megbízhatóságát magunk teszteltük, működésüket jól ismerjük.

ÚJDONSÁGOK

Mivel rohamosan fejlődő technológiájú területről van szó, folyamatosan követjük a gyártói innovációkat, elsőként hozzuk be ügyfeleink számára az általunk forgalmazott márkák termékújdonságait. Az új termékek alapvető kiválasztási szempontja a tesztelt termékek megbízhatósága, minősége és funkcionalitása.

TERMÉKTÁMOGTÁS

Az általunk biztosított magyar nyelvű használati és telepítési útmutatókat magunk készítjük, beleépítve az alkalmazás során szerzett tapasztalatainkat. A telepítés során felmerülő esetleges elakadásokra és problémákra igyekszünk széles körű támogatást biztosítani. A leggyakrabban előforduló elakadásokra összeállítottunk egy részletes hibaelhárítási segédletet, de a felmerülő kérdésekkel szakértő kollégánkat is lehet keresni e-mailen vagy telefonon. Meghibásodás esetén, bevizsgálást követően, biztosítjuk az azonnali magyarországi garanciális termékcserét.

Mivel fő profilunk a kereskedelem, rendszerek kiépítését és telepítését nem tudjuk vállalni, de felmerülő problémák megoldására szívesen adunk termék használati/megoldási javaslatot.

Jelenleg három márka - gyárral szerződött - hivatalos magyar disztribútora vagyunk: a Sonoff és a vele kompatibilis SmartWise termékeké, valamint az európai Shelly márkáé.

Facebook oldalunk

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...