Pandora Home lakástextil függöny tapéta árnyékolás

Prémium kategóriás lakástextilek a tervezéstől a kivitelezésig. Függöny, tapéta, bútorszövet és árnyékoló megoldások.

Elérhetőség:

Web: https://pandorahome.hu
Cím: 1137 Budapest, Újpesti rakpart 8. Térképen
Mobil: +36 70 394-2540
info@pandorahome.hu


Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A Pandora Home Kft. évek óta sikeresen segíti ügyfeleit a megfelelő lakástextilek és tapéták megtalálásában. Fiatalos csapatunk töretlen lelkesedéssel dolgozik azon, hogy megvalósítsa ügyfeleinek egyedi elképzeléseit, az egyszerű lakásból otthont teremtsen számukra.

Bemutatóterem: Exkluzív bemutatótermünkben megtekintheted az általunk forgalmazott prémium textil és tapéta márkák teljes kínálatát.

Elismert márkák: Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon mi képviselhetjük a nemzetközileg elismert lakástextil márkák közül az angol Prestigious Textilest, a görög inStylet, a német Saum&Viebahnt és Indes-Fuggerhaust, illetve az olasz Simtát.

Széles választék: Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a svájci Stardecor, a cseh Adwin és az osztrák Fine anyagai is. Széles tapétaválasztékunkban a népszerű GRaha&Brown, illetve Sirpi kollekciók mellett jelen vannak az európai piac exkluzív tapéta brandjei is, mint amilyen az Armani, a Jannelli&Volpi, a Missoni és az Omexco.

Forgalmazott prémium márkák: Prestigious Textil, In Style, Sirpi, Fine, Graham & Brown, Armani, Jannelli & Volpi, Omexco

Nyitva tartás: Hétfőtől – Péntekig: 10:00 – 18:00 óra között

Galéria

Cikkeink

Ötletek dekorfüggöny készítéséhez

Ötletek dekorfüggöny készítéséhez

A dekorfüggöny kizárólag díszítő funkciót lát el az enteriőrben. Elsősorban akkor használjuk, ha nincs szükségünk sötétítő függönyre vagy az árnyékolást más módszerrel, például redőnyökkel oldották meg.