Az Antik Centrumot elsősorban kiváló minőségű cementlap és mozaiklap burkolatairól ismerjük. A 2014-es Construmán viszont vadonatúj burkolatcsaládokkal jelent meg amik számos előnyös tulajdonságuk mellett megjelenésben is egy egészen új dimenziót nyitnak meg azok előtt akik most állnak burkolatvásárlás előtt. Az úgynevezett Harmadik Generációs cementlapok a burkolatok egy új megjelenési formája. A régi tradicionális minták vékonyabb, a már meglévő burkolatokkal kompatibilisebb vastagságú kőporcelán, vagy kerámialapokon jelennek meg. A felhasználási területek száma tovább bővült, ugyanis az újdonságok jelentős része fagyálló lap ezért nagyszerűen használható teraszokra, vagy vendéglátó helyek kültér frontján, vagy belső udvarokon.

A legújabb olasz és spanyol trendek különlegesen ötvözik a modern mintákat a rusztikus mediterrán, helyenként marokkói mintavilágot a mai vintage és indusztriális hatásokkal. A méretválaszték is jelentősen változott. Elérhetőek az eddigi 20 x 20 cm-es lapokon felül 33 x 33-as, 45 x 45-ös sőt, 60 x 60 -as lapok is. A nagyobb méretek a pontosabb, és gyorsabb lerakást teszik lehetővé.

Az igazi meglepetést ebben a szegmensben az ár jelenti, hiszen a prémium minőségű cementlapok magasabb árukkal nem mindenkinek érhető el, és sok olyan burkolási munka van ami nem is követeli meg feltétlenül ezt a kategóriát. Az alábbi burkolatok már bruttó 6.900 Ft / m2-től indulnak és tökéletesen visszaadják egyrészt a cementlap hangulatát valamint a spanyol vagy olasz mediterrán életérzést és nem utolsó sorban legújabb dizájn élményét. A burkolatok nagy része azonnal vihető raktárról, de a rendelés alatt álló tételekre sem kell 2-3 hétnél többet várni.

Válogatás legújabb burkolatainkból

Melange patchwork padlóburkolat és egyszínű lap

 Mintás és egyszínű lapok együttes lerakása

Spanyol marokkói mintás padlólap

Marokkói mintás falburkolat

Marokkói mintás padlólap

Rusztikus patchwork mintás olasz burkolat

Trendi olasz designburkolat

Olasz designburkolat koptatott felülettel

Fagyálló teraszburkolat Szentendre

Vintage mintás cementlap burkolat

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo