Padlófutár – Ha számít a minőség és a kedvező ár!

Kedvező árú padlóburkolatok, laminált padló, vinyl és binyl burkolatok, vízálló falburkolatok és kiegészítők országos kiszállítással, akár teljes körű burkolási szolgáltatással.

Elérhetőség:

Web: https://padlofutar.hu
Cím: 1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
Mobil: +36 70 376 1597
office@padlofutar.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:

Padlófutár logo

A Padlófutár könnyen áttekinthető webshopjában néhány kattintással beszerezhetők a lakásfelújításhoz, a belső tér kialakításához szükséges minőségi laminált padlók. Ezek között a széles kínálatnak köszönhetően több különböző termékcsoportot lehet találni. Vannak számos előnyös tulajdonsággal rendelkező nedvességálló vagy akár teljesen vízálló padlóburkolatok, vannak magas kopásállóságú Rocko, Krono, Kronostep vinyl és binyl burkolatokat. Illetve széles választék részét képezik a vízálló Korner Floor környezetbarát SPC burkolatok is.

Ma már egyre nagyobb az igény a teljesen vízálló burkolatok iránt is, ezek biztonságosan használhatók fürdőszobában és konyhában is. Ha pedig nem állunk meg a padlónál, akkor a Padlófutár segítségével vásárolhatunk az SPC falburkolatok egyre gyarapodó kínálatából is. A Padlófutár szortimentjében ez egy különleges termék, ami több mint egy burkolat. Az SPC alapanyagú, hatalmas táblás kivitelű dekoratív, metál, kőhatású vagy éppen márvány mintás változataival nagy falfelületeket is exkluzívvá tehetünk.

A kedvező árak mellett állandó akciókkal is várjuk ügyfeleinket.

A tökéletes burkoláshoz elengedhetetlenek – a burkolatok színével azonos  – a szegélyek, kiegészítők ragasztók és burkolási szerszámok, amik szintén könnyen elérhetők a webáruház virtuális terében. 

A 14. kerületi bemutatótermünkben előzetes egyeztetést után fogadjuk az ügyfeleket és tapasztalatainkkal segítjük a vásárlást. Ha profi burkoló csapatra bízná a lapok lerakását vagy falra installálását, akkor kérje kedvező árú, egyedi burkolási ajánlatunkat! 

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár! 

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink

Kőhatású laminált padlók

Kőhatású laminált padlók

Sokáig azt gondolta a világ, hogy a kőhatású laminált padlók csak azoknak valók, akiknek vékonyabb a pénztárcája.
Halszálkaminta és laminált padló?

Halszálkaminta és laminált padló?

A halszálkaminta története nagyon régi időkig követhető vissza. Így elmondhatjuk, hogy a halszálkaminta örök dizájnnak számít a lakberendezés és a divat világában is.