Sokszor tapasztaltuk mi is a szerkesztőségben, hogy szlogenjük a „Ha fontos a minőség és számít az ár!” nem üres frázis. A minőségi laminált padlók, vinyl padlók, binyl padlók, falburkolatok, alátétfóliák, szegélylécek és még a kiegészítők is legtöbbször átesnek a "Sanyi-féle jóárasításon". Mindez Balogh István ügyvezető szerint azért alakult így, mert minden vásárlóra kiemelten odafigyelnek. 

- Olyan kisvállalkozás vagyunk, amely ismeri az otthonok, a lakások és a magánemberek igényeit is, de készleteinkkel a céges vásárlókat is gyorsan ki tudjuk szolgálni. Fontos számunkra a szakértelemmel végzett magas minőségű munka és a pontosság, a gyorsaság, az elégedettség mellett arra is büszkék vagyunk, hogy termékeinkkel élhető, modern és sok esetben igazán dizájnos otthonokat teremtünk jó áron. Szó szerint alapot adva a lakberendezés vagy a lakberendező, belsőépítész számára. Büszkén mondhatom, hogy árban és gyors kiszolgálásban is jobbak vagyunk másoknál, illetve munkatársaink kedvessége és szakértelme is átlag feletti.

Padlófutár laminált padló

Ha valaki a kedvezőbb árnál is kedvezőbbet keres, az is találhat kedvére valót, hiszen minden hónapban újabb termékek kerülnek a HÓNAP AKCIÓJA menüpont alá. Ezek a termékek lehetnek olyanok, amelyekből már csak néhány csomag van, vagy esetleg kifutóként már nem lehet utánrendelni őket. De a legtöbbjüknek egyszerűen csak jó az ára. Ugyanez a helyzet az akciós termékekkel is. Mindkét esetben pontos tájékoztatást kapunk arról, ha már csak kevés csomag áll a vásárlók rendelkezésére.

Padlólap akció

– Ha már a gyorsaság szóba került, akkor milyen gyorsan lehet valakinek laminált padlója a kiválasztástól számítva?
Amennyiben a kiválasztott termék készleten van, akkor a laminált padlót általában 2 munkanapon belül ki tudjuk szállítani. De a laminált padlónak 24-48 órát kell akklimatizálódnia, csak utána célszerű lerakni.

– Milyen szolgáltatásokkal tud a Padlófutár segíteni vásárlóinak?
A széles termékválaszték, a gyors és pontos kiszolgálás, illetve a házhoz szállítás mellett lehet tőlünk tanácsot kérni, de nyitottak vagyunk a szakértelemmel végzett teljes körű munkára is, amely a padlólerakást jelenti, akár az alapoktól is.

Dekorburkolat falra PadlófutárDekorációs falburkolat

Ha Önnek is nehézséget okoz arról dönteni, milyen fajta padlót lehet, érdemes használni különböző helyiségekben, akkor kérdezze a Padlófutár kollégáit és vásároljon valóban jó áron!

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.