Mivel ezek a termékek egészen újak és innovatívak a lakberendezés világában, mindenképpen érdemes beszélni róluk. Ha pedig valaki élethű fa-, kő-, fém-, szövet-, márvány-, üveg- vagy bőrhatást keres, akkor feltétlen meg kell néznie a Padlófutár 3D falmatrica kollekcióját. 

Mozaik mintás öntapadós matrica

Kivételesen azt ajánljuk, hogyha lehet, akkor egyeztetés után személyesen a bemutatóterembe érdemes ellátogatni, mert ezek a 3D falmatricák élőben még szebbek, sokkal érdekesebbek és a sok fémes felületet idéző változat fényképeken csak kevésbé adja vissza azt a lenyűgöző megjelenést, amit élőben tapasztalhatunk. Ez egyáltalán nem vicc! Ezek a 3D falmatricák nem csak látványra, hanem tapintásra is hozzák a fa-, kő-, fém-, szövet-, márvány-, üveg- vagy bőrhatást.

Hexagon falmatrica

Mozaik mintás olcsó burkolat

A hexagon, négyzetes, téglalap vagy nyíl mozaikminták csak pluszt adnak a felületi 3D hatáshoz, amely bizonyos esetekben valóban térbeli kiemelkedést jelent. Jelenleg 30-féle változat szerepel a kínálatban és mindegyik valódi egyéniség.

Konyhafal burkolat fólia mozaik

Cementlap mintás falmatrica lakásfelújításhoz

Már akkor is egy futurisztikus hipervilágba csöppenhetünk, ha csak nézzük őket, de a termékleírásokat is érdemes elolvasni. Kevés olyan cég van a lakberendezés, a belsőépítészet vagy az építészet piacán, amelyik nem csak informatív, hanem érdekes és igazán olvasmányos termékleírást ad közre a honlapján. A Padlófutár megint remekelt, igaz a termékek nevei már könnyen elindítják a szemlélők fantáziáját is. A Morpheus álma, a Galaktikus rozsda, az Entrópia vagy a Navahó termék nem csak szép, hanem igazán szórakoztató olvasmány.

Elegáns burkolat utánzat matricával

De a lényeg a cégtől már megszokott minőségi termék, amely ugyan csak beltérre alkalmas, de egészen erős kínálatot biztosít a fémes hatásokat kedvelők számára. Réz, ezüst, nikkel, arany, bronz és ezek matt vagy fényes változatai egyaránt megtalálhatóak a honlapon.

Fémhatású matrica konyhafalra

De nem csak a dizájn említésre méltó, hanem a termék tudása is, hiszen ezek a 3D falmatricák ellenállnak a mechanikai sérüléseknek és UV-állóak is. Nagyon könnyű velük dolgozni, így minden DIY otthonfelújító gyors, könnyű és minőségi terméket kap, amivel kifejezetten izgalmas és öröm a lakásfelújítás. Mert valóban lehetséges, hogy egy megunt vagy unalmassá vált sarok, falfelület ezekért a 3D falmatricákért kiált.

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.