AC Design - Különleges burkolatok

Új trendek szerint válogatott különleges beltéri és kültéri burkolatok raktárkészletről. Cementlap, metró csempe, fahatású és kőhatású padlólap, falicsempe.

Elérhetőség:

Web: https://acdesign.hu
Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a. Térképen
Telefon: +36 20 9577 682
Mobil: +36 70 3688 300
acdesign@acdesign.hu


Házhoz szállítás:

Az AC Design különleges burkolatait szentendrei bemutatóteremben tekinthetik meg, ahol egyedülálló választékot találnak modern beltéri és kültéri burkolatokból. A forgalmazást egy 500 m2-es európai színvonalú raktárbázis támogatja, amit a nagytarcsai ipari parkban találnak. 2019 nyarától a szentendrei bemutatóterem egy nagytarcsai raktáráruházzal és egy budai bemutatóteremmel is bővül, mert célunk, és küldetésünk, hogy az ország minden pontjára eljuttassuk a minőségi és stílusos burkolatainkat. Legfőbb termékeink: Cementlapok, metró csempék, fahatású és kőhatású padlólapok, falicsempék. Az értékesítést minta rendelési lehetőséggel és kiszállítással tesszük gyorsabbá és könnyebbé. 

Nagytarcsai Raktárunk címe: 2142 Nagytarcsa ipari park, Felső Ipari körút 3. 
Szürke csarnok piros kerettel

Áruátvétel: Hétfőtől – Péntekig: 10:00-tól 17.30-ig, Szombat: 10-15.30-ig. Megközelíthetőség M0-ról: Szentendre felől: Nagytarcsa-Rákosliget lehajtó az 55-ös km-nél, Budaörs felől: 55-ös lehajtó. 

Galéria

Cikkeink

Legyen Neked is látványos konyhafal burkolatod!

Legyen Neked is látványos konyhafal burkolatod!

A konyha megtervezésénél a teljes helyiség adottságaihoz, alapterületéhez igazítjuk a konyhabútor méretét, elrendezését. Ismerd meg a konyhafal burkolásának esztétikus lehetőségeit!