Cementlap mintás edényalátét

Az ünnepek és különösen a karácsony közeledtével az ajándékválasztás az ünnepi asztal terítékének, valamit a lakásdekoráció megtervezése kerül a mindennapok középpontjába. Az AC Designról talán sokan nem is tudják, hogy a rendkívüli burkolatválasztéka mellett különleges ajándéktárgyakat is értékesít. A cementlap mintás burkolatok egyrészt a teljes valójukban, másrészt jellegzetes motívumaikkal jelennek meg az ünnepi, vagy a hangulatos hétköznapok tálalásának részeként. De nézzük mire is gondolunk pontosan!

Karácsonyi ajándékötlet

A forró ételek és a húsos tálak fogadására készültek a kizárólag az AC Designban kapható edényalátétek. A valódi parafa keretben az AC Design által forgalmazott cementlap mintás burkolatok találhatók. Akik a burkolatok mintás változatait kedvelik, ők biztosan ráéreznek egy ilyen tárgy szépségére. Méretének és kedvező árának köszönhetően kiváló ajándéktárgy, mert azon túl, hogy használati tárgy a hétköznapokban dísztárgyként működik az étkezőben de a nappaliban is. A változatos mintáknak köszönhetően tökéletesen fognak illeni egy modern étkezőhöz vagy egy klasszikus stílusú étkészlethez is. Az étkezések befejeztével az alátét újra visszakerülhet az asztalra, ahol a süteményes tálat, vagy a friss virággal teli vázát tehetjük rá. 

AC Design ajándéktárgy

Modern mintás edényalátét

Nyáron a fedett teraszokon vehetjük hasznát, amikor a friss limonádéval teli kancsót szeretnénk letenni, az esti órákban pedig a mécsesek kerülhetnek a színes és mintás könnyen tisztítható kőporcelán felületekre. Az edényalátétek számos mintával kaphatók, de hónapról-hónapra újabb és újabb mintákkal egészül ki a választék. A kiszállítás az ország bármely részébe rendelhető, az üzlet postán küldi el a kiválasztott darabokat. 

Ne feledjük, ha egy személyes születésnapi, névnapi vagy karácsonyi ajándékot szeretnénk választani alacsonyabb költségvetésből, akkor érdemes a különleges cementlap mintás edényalátétek közül választani. 

Spanyol burkolat parafa keretben

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: acdesign@acdesign.hu

AC Design logo