Aparici Carpet padlóburkolat AC Design

A szentendrei AC Design bemutatóudvarán nagy felületen is megtekinthetőek a burkolatminták természetes fényben. A Carpet fantázianéven futó új generációs különleges burkolat leginkább a színeivel és mintájával hívja fel magára a figyelmet. Kétféle tónusban egyfajta festmény képe tárul elénk, ahol a kékes, a vörösesbarnás színek egyvelege adja az alapot. A kellemesen harmonikus színek mögött felsejlenek a klasszikus cementlap minták részleges körvonalai. Egybeolvadó minták és mozgalmas színek, amik egyszerre adnak homogén és mintás hatást. A tervezés valóban tökéletesre sikerült, mert a hagyomány és a modern lakberendezési elvárások találkoztak ezen az új felületen.

Aparici Carpet falburkolat

Aparici Carpet lépcsőlap burkolat

Aparici Carpet fagyálló burkolat

Aparici Carpet designburkolat

Aparici Carpet dekorburkolat

Azért, hogy a hatás még dinamikusabb legyen a lapok jelentős része nagy méretben készül. Az alapvetően fagyálló kőporcelán burkolólap 100x100 cm-es, 50x100 cm-es és 60x60 cm-es változatokban érkeznek az AC Design raktárába. A nagy táblásított változatok egyfajta otthonos szőnyeg érzetet keltenek például a nappaliban, vagy az étkezőben alkalmazva. Az 50x100 cm-es keskenyebb változatok vékony fugás változatban a falakra varázsolhatnak meghökkentően látványos dekorációt az alapfunkción túl. Szintén ez a változat lehet lépcsők csúszásmentes burkolata. A csomagokban ezek a lapok random mintával érkeznek, de mivel a minta nem olyan, hogy minden élnek és vonalnak találkoznia kell, tökéletesen egymáshoz illeszthetők.

Aparici Carpet AC Design padlólap, járólap

Aparici Carpet fürdőszobai burkolat

Ez a lapcsalád az utóbbi időben két érdekességgel bővült. A hatszögletű lapok terjedésével már ezzel a kivitellel is megvásárolható. Nagyon érdekes, ahogyan a festői szépségű mintában finoman kirajzolódnak a hexagon, méhsejt szerkezetű vonalak. Fürdőszobákban találkozhatunk ezzel az installálási változattal.

Aparici Carpet hatszögletű burkolat

A másik érdekesség, hogy az eredetileg is fagyálló változat már 2 cm-es vastagságú mobilis, azaz áthelyezhető, kavicságyba fektethető változatban is készül. A leginkább egyszínű társaik mellé ez a csodás minta meghódította a teraszok és a kertet világát. Előnye a komoly terhelhetőség és a maximális kopásállóság. Gyakori, hogy a nappalik burkolata átmenet nélkül folytatódik a teraszon, így a most oly divatos egyszerre kinn és benn koncepciójára a burkolat is ráerősít.

Aparici Carpet 2 cm-es kültéri burkolat

Ha megtetszett ez a méltán különleges burkolat, akkor látogass el az AC Designba, ahol testközelből ismerheted meg a lapok szépségét. Az AC Design nagytarcsai ipari parkban található raktárbázisából átvehetőek a kifizetett burkolatok. A nagyobb méretekhez természetesen nagyobb súly is társul, így érdemes teherszállításra alkalmas járművel érkezni. Az AC Design egyik fontos küldetése, hogy az ország minden pontján élő érdeklődőhöz eljuttassa a modern burkolatok legújabb, egyed válogatású kínálatát. Ezért megszervezte az országos, akár raklapos kiszállítási szolgáltatását, amire igény szerint egyedi ár kérhető. Időt, pénz, energiát lehet így megtakarítani főleg ha nagyobb távolságra utazik a burkolat.

Aparici Carpet különleges burkolat

Tegyük széppé, igényessé a környezetünket és válasszunk minőségi különleges burkolatokat. Nem fogjuk megbánni! Az AC Design a rendhagyó és országosan elérhető választékért a későbbiekben is kezeskedik!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo