Megérkezett a tavasz és a burkolattervezési időszak! Az AC Design komoly árukészlettel készül az új idényre. Tavaszi ajánlatukban a kültéri 2 cm-es lapok mutatkoznak meg nagy méreteikkel és mintás felületükkel.

Terasz burkolása 2cm vastag lappal

Az utóbbi évek cementlap forradalma még ma is kitart. Érdekes látni azt, hogy ez a tradicionális mintakultúra hogyan lép be újabb és újabb anyagok felületire. A hagyományos gyártást követően egy új felületen is megvetette a lábát és a fagyálló tulajdonságának köszönhetően birtokba vette a kültéri felhasználási lehetőségeket. A vékonyabb kültéri padlólapok tökéletesen alkalmasak teraszok burkolására, de jelentős hátrányuk, hogy kevésbé terhelhetőek.

A felhasználói igények és gyártói innovációnak köszönhetően megszületett a kültéri lapok nagyágyúja, a 2 cm vastag házilag is lerakható lap. Ezzel számos új felhasználási lehetőségeket nyitott meg. A beton és térkő, illetve egyéb kerti betonból öntött építőelemek helyére szeretne lépni abban az esetben, ha igényes és újszerű modern és trendi megoldásokat keresünk.

2 cm vastag greslap udvaron és kertben

2 cm vastag cementlap mintás greslap

Betonszürke 2 cm vastag burkolat szárazon rakva

2 cm vastag ragasztás nélküli járólap

2 cm vastag fahatású kültéri greslap

Kavicságyba fektetett 2 cm vastag burkolat

2 cm vastag burkolat autóbeállóba

Teraszra 2 cm vastag ragasztás nélküli járólap

Homokszínű 90x90 cm-es 2 cm vastag greslap

Teraszburkolat AC Design rakárkészletből

A teljesen élcsiszolt lapok mérete nagyobb az átlagos lapoknál. Ez biztosít egy olyan egybefüggő felületet ami jelentős teherbírásra teszi képessé. Az AC Design aktuális kínálatában a 60x60, 45x90, 60x90 és a 90x90 cm-es formátumokkal találkozunk. A 40x120-es méret elsősorban lépcsők kialakításhoz javasoljuk. Kopásállósága szavatolja, hogy nem kell tartanunk a felületi kopástól.

Legfontosabb tulajdonsága, hogy roppant erős, felülete csúszásmentes. Garázsok, építmények tetején való alkalmazásakor ragasztással is burkolható, de az új kerti trendekben kavicságyba fektetve láthatjuk leginkább. Ha nagyobb fűterületen szeretnénk használni akkor érdemes egy tükörkeretet vágnunk a talajba és abba fektetnünk. Mivel itt sem használunk rögzítést a lapok bármikor felszedhetőek, áthelyezhetők. Sőt még akár költözködéskor is magunkkal vihetjük, hacsak az új tulajdonos nem ragaszkodik majd hozzá.

A korábban csak egyszínű 2 cm-es lapok változatok piacára betört a cementlapok varázslatos világa.
A visszafogott betonszürke zöld, sárgás, barnás tónusok használata a jellemző. Minden mintás laphoz elérhetőek egyszínű változat, ami kedvez a kombinált kialakításnak.

Mobilizálható greslap kertbe és fűbe

Mintás 2 cm vastag kültéri burkolat

Mintás lapok téglalap alakú 2cm vastag

Csúszásmentes burkolat teraszra

Masszív erős kültéri burkolat felületkezelés nélkül

Érdemes számba venni e lapok különleges megjelenését és az előnyös tulajdonságait hiszen a retifikált kialakításnak köszönhetően ragasztás nélkül burkolható egy terasz is. Használhatjuk autóbeállókhoz, medencék, tűzrakó helyek, szaletlik környékén, valamint tetőteraszokon is.

2 cm vastag tipegő kövek

Fűbe rakható 2 cm-es padlóburkolat

Teraszburkolat kis réssel burkolva

Ha ezekhez a különleges burkolatokhoz kedvező áron szeretne hozzájutni, akkor keresse fel az AC Design szentendrei telephelyét, ahol a kavicságyba fektetett változatokat élőben is megtekintheti. A megvásárolt lapok raktárból történő átvétele Nagytarcsán történik, az Ipari Parkban a Felső Ipari körút 3. szám alatt. További információt az alábbi elérhetőségeken kérhet.

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo