AC Design Szentendre

Az AC Design új szellemisége

Az utóbbi évek építőipari bővülésének és a minőségi lakberendezés iránt mutatott érdeklődésnek köszönhetően megnőtt a kereslet a minőségi burkolatok iránt. A hazai kereskedések többféle szegmensben és árkategóriában kínálják termékeiket. Az AC Design egy új szemléletet követve építette fel saját filozófiáját és üzletpolitikáját. A középpontba a vásárló központú kreatív elképzeléseket támogató logisztikai háttérrel támogatott, részben önkiszolgáló folyamat került. Nézzük, hogy mit is jelent ez?

AC Design cementlap burkolat

Vásárlási segédlet AC Design

A vásárlás folyamata

Ha vásárlásról van szó, akkor mindenkinek három szempont a legfontosabb. Minőségi termék, korrekt áron, a lehető leggyorsabban. Az AC Design is ezeket a szempontokat tartja szem előtt.
Legelső lépésként a tulajdonos nemzetközi kiállítások és gyárlátogatások alkalmával válogatja ki azt a naprakész designt képviselő egyedi burkolatválasztékot, ami a törzsét képezi a kínálatnak. Ezek cementlapok, metró csempék, falicsempék, dekorburkolatok, fahatású és betonhatású lapok. A rendelést követően a legújabb burkolatokkal megrakott kamionok elindulnak a nagytarcsai ipari parkban található logisztikai központjukba.

Az új termékek felkerülnek a www.acdesign.hu weboldalra és frissül az ott elérhető naprakész pontos mennyiséget tartalmazó aktuális raktárkészlet-nyilvántartás is. A vásárlók így akár mobiltelefonról és asztali gépekről is ellenőrizhetik adott típusból rendelkezésre álló mennyiséget.
Azok számra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak ellátogatni a bemutatóteremben előre utalást követően előre elkészítik a raktárban a megrendelt tételt. A személyesen érkező vásárlók megismerhetik a bemutatóteremben a raktárkészleten tartott, azonnal megvásárolható termékek mintáit, valamint azokat a burkolat különlegességeket, amik rendelés után érkeznek.

A kreatív burkolatválasztás elengedhetetlen feltétele, hogy a gördülékeny kiszolgálás érdekében a vásárlók használva az internet nyújtotta lehetőségeket felkészülten érkezzenek. Tudják, hogy a ráhagyást is beleszámolva mekkora mennyiségre van szükségük. Készletről szeretnének-e vásárolni, vagy hogy mennyire sürgős a burkolási munka, illetve hová kell eljutnia megvásárolt termékeknek. A bemutató udvaron kihelyezett eligazító táblák is segítenek rendezni az elképzeléseket.

Áruátvétel a nagytarcsai ipari parkban található raktárból

Ha már tudjuk a pontos mennyiséget, a burkolat is elnyerte a tetszésünket és túl vagyunk a fizetésen, akkor a burkolatok átvétele a nagytarcsai ipari parkban történik. Gyakran feltett kérdés, hogy miért is költözött ide a raktárbázis. Mivel egyre nő az ország különböző pontjairól érkező vásárlók száma, így a legkézenfekvőbb megoldásnak tűnt az M0-s mellett raktárt vásárolni, mert ez a kamionoknak is könnyebben megközelíthető.

AC Design nagytarcsai ipari park felé M0

Nagytarcsai ipari park AC Design raktár

Az egyre növekvő árukészletet európai szinten, száraz és jól szellőző körülmények között itt lehet tárolni. Akik árut vesznek át, őket már az előre összekészített pontos mennyiség várja. Az autóba való bepakolásban egy profi elektromos targonca is besegíthet. Amit viszont fontos tudni, hogy a burkolatainknak jelentős a súlyuk. Érdemes megfontolni, hogy erre alkalmas teherszállító járművel kell érkezni. Ha ez nem megoldható akkor érdemes a kedvező árú országos lefedettségű házhoz szállítási szolgáltatást választani. Ebben az esetben nem kell pakolni, az autót sem kell feleslegesen terhelni és a lapok garantáltan biztonságban fognak megérkezni.

Beltéri és kültéri burkolatok AC Design

Az AC Design tehát a termékeivel és szolgáltatásaival a tudatos és kreatív vásárlói réteget célozza meg minőségi termékekkel, országosan is elérhető hatalmas raktárkészlettel. Várjuk szeretettel a modern burkolatok kedvelőit!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo