Bestile Zurbaran falicsempe zöld

Akik már jártak az AC Design szentendrei telephelyén és tágas bemutató udvarán jól tudják, hogy gyakorlatilag nem telik el hét, hogy ne érkezne valami újdonság. Ez egyaránt jó hír a vásárlóknak, a tervezőknek és a lakberendezőknek is. A spanyol Bestile Zurbaran új falicsempe családja mind színében mind megjelenésében egyaránt szemet gyönyörködtető. A türkiz és a vízkék és halványzöld árnyalatok mellett egy visszafogottabb natúr szín is kapható. Méretük is rendhagyó, 11,2 x 22,4 cm.

Bestile Zurbaran falicsempe mázas kivitel

Bestile Zurbaran falicsempe türkiz

Bestile Zurbaran falicsempe vízkék

Ez a falicsempe család egyáltalán nem szeretne rejtőzködni, meghúzódni a háttérben. Ragyogó színével szeretné megtölteni a helyiséget, legyen szó konyháról a fürdőszoba mosdó előtt falról vagy a zuhanyzóról. A fényes mázas felület alatt kitapinthatóak a sejtelmesen klasszikus és szimmetrikus minták. Tervezéskor vegyük figyelembe, hogy otthonunk helyiségeiben túl nagy felületet ne burkoljunk egyszerre ezekből a csempékből, mert sokkal erőteljesebb hatást érhetünk el, ha inkább fókuszba helyezve emelkedik ki a környezetéből. Vendéglátóhelyek esetében már más a helyzet, a nagy felületen való alkalmazás impulzív és látványos megjelenést kölcsönözhet a helynek. Ahogyan a kerttervezésnél a szoliter növényeket, ezeket a falszakaszokat is a maguk szépségért szerepeltessük.

Bestile Zurbaran falicsempe világos színben

Bestile Zurbaran falicsempe aquamarin

A fényes felületnek köszönhetően az egyes napszakokban is más-más oldalukat és szépségüket mutatják, hol a felület fénye erősödik fel, hol inkább a minták dominálnak. Klasszikus, vidéki stílusú és rusztikus lakberendezéshez mindenképpen ajánlható, de a modern fürdőszobák elegáns szanitereivel is különleges atmoszférát teremthetnek. Manapság a falicsempék nemcsak a védelmi funkciójukat szeretnék betölteni. Hangsúlyos dekorelemekké váltak, amivel drámai hatást érhetünk el a lakás számos pontján. Mi sem képviselhetné jobban ezt a mediterrános életigenlő életfelfogást mint a tudatos és megfontolt burkolatválasztás.

Bestile Zurbaran falicsempe mint konyhafal burkolat

Az AC Design weboldalán a kereső mezőbe beírva az AC 4300101, AC 4300102, és a AC 4300103-as kód alatt találhatóak ezek a termékek. A hatalmas és folyamatosan feltöltött raktárkészletnek köszönhetően ezek a falicsempék azonnal megvásárolhatók, rendelésre nincs szükség. Személyes átvételre a nagytarcsai Ipari Park területén található raktárban van lehetőség a Felső Ipari körút 3. szám alatt. Ha a mennyiség miatt a szállítás nehezen oldható meg, akkor az AC Design-tól az ország bármely pontjára rendelhető korrekt árú házhoz szállítás.

Bestile Zurbaran falicsempe kék

Ha éppen burkolás előtt állsz, ez a falburkolat egy alternatívája lehet a metró csempének és egyéb falburkolatoknak, mert a szépsége időtálló, egyedisége pedig páratlan.

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo