Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron

Új 10x30 cm-es metró csempe

A szentendrei AC Design burkolat bemutató udvarán az olaszországi Cersaie kiállítás újdonságaiból készült esszenciális válogatás új darabjai is feltűntek. A 2020-as évre tervezett újdonságok első kézből érhetőek el itt, a hazai vásárlóközönség számára. A falicsempék világában egy jelentős szegmens a metró csempék osztálya. A legváltozatosabb formákkal találkozhatunk itt egészen különleges színekben, amik az alapformából a 10x20 cm-es változatból indultak ki.

Az enyhén vagy erőteljesen fózolt változatok mellett megtalálhatóak a teljesen letisztult loft csempék vagy éppen a rusztikus, fényes, egyenetlen felületű változatok is. Ezen falicsempék állandó változásának egyik állomása az az új kollekció, ami már elérhető az AC Designban.

 

Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron zöld szürke

Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron  fehér szürke

Megjelenés

Az új metró csempék 10x30 cm-es, kissé nyújtott formát kaptak. Ami némiképp szokatlanná és egyszerre különlegessé teszi a lapot, az a felülete. A lágyan rusztikus plasztikus felület egy fricska az ipari design-os megjelenésen. Egyszerre illik így ez a falicsempe innentől kezdve modern és vidéki hangulatú, romantikus, vagy provence-i stílushoz is. Fürdőszobák, konyhafalak esetében javasoljuk a használatát. Az alap törtfehér változaton túl több színben kapható, ami most a színes lakberendezési trendekhez a legjobban illeszkedik. Szürkék két árnyalatban, kék, türkiz, sőt egy nagyon kellemes nyugodt sárga is választható.

Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron kék és szürke

Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron szürke

Színes metró csempe 10x30 cm Szentendre raktáron

Vidd készletről!

Fontos információ, hogy az AC Design kedvező ár-érték arányt tud fenntartani a vásárlóik részére, ugyanis ezek a falicsempék nagy mennyiségben már beérkeztek a saját logisztikai központjukba. Így a kiválasztott mennyiség személyesen átvehető, vagy az ország bármely részére házhoz szállítással rendelhető. Az AC Design küldetése: Legyen elérhető a legújabb burkolat trend mindenki számára. A teljes falicsempe és metró csempe választék ide kattintva érhető el. 

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo