Zurbaran zöld falicsempe

Egy jól megválasztott falicsempe rólunk is mesél. Kifejez minket és azt sugallja, hogy igényes környezetben szeretnénk élni, ahol minden részlet fontos, mert minden hat ránk. A Bestile kínálatában jelent meg nemrégiben a Zurbaran termékcsalád vadonatúj falicsempe családja. A reneszánszát élő burkolattípus egy érdekes mázas felületet kapott, ami alatt finoman domborodó mintákat találunk. Az élénk és erőteljes tekintetet vonzó vízkék és kétféle türkiz árnyalat mellett egy homokszínnel egészül ki a paletta. Nemrégiben megjelent cikkünkben részletesen is olvashatsz ezekről a változatokról.

Zurbaran zöld falicsempe AC Designban

Zurbaran zöld falicsempe

Az említett színekhez érkezett egy új árnyalat a Zurbaran Vintage, ami kitágítja a felhasználási lehetőségeket. A minták nem kontúrosak, csak halványan sejlenek fel a felső réteg alatt. A máz fénye tompább, a zöld árnyalata visszafogottabb, helyenként elmosódott, és apró festékszemcsékkel egészül ki. A tompább színeket nagyobb felületen alkalmazva kevésbé fogjuk „soknak” érezni. Jobban alkalmazkodik a már meglévő színekhez is.

A dobozban 8-féle minta található előre csomagolva, így burkoláskor egy vegyes elrendezés alakul ki. Ez egyediséget és izgalmas megjelenést ad a falfelületnek. A standard felhasználási felületek itt is jellemzően a konyhafal és a fürdőszoba oldalfala, a mosdó körüli területek és a zuhanyzók belső oldalai. A némileg plasztikus felület sem jelent problémát, ha a tisztán tarthatóság miatt aggódunk, ugyanis a máz ad egyfajta simaságot a csempének.

Zurbaran zöld falicsempe

Az AC Design az utóbbi években jelentősen bővített a kínálatát a kültéri burkolat szegmensben is. Ma már fagyálló falicsempék is szép számmal található a szentendrei bemutató udvaron és jó hír, hogy ezek közé tartozik a Zurbaran Vintage is. Az időjárás viszontagságaitól nem kell tartanunk, így télen és nyáron egyaránt visszaköszönhet a teraszunkon ez a szép fáradt zöld árnyalat. Ugyanilyen érdekes felhasználási terület lehet belső udvarok fala, romkocsmák, kerthelyiségek, kávézók olyan részei, amit mindenképpen burkolni szeretnénk, az esetleges maszatolódás vagy rendszeres koszolódás miatt.

Zurbaran zöld falicsempe

Amit mindképpen tudni kell, hogy bár az AC Design raktárában most még jelentős mennyiség áll rendelkezésre, de a készlet véges. A 7.900 Ft / m-es ár is azt tükrözi, hogy a 10.000 Ft-os árkategória alatt is megtalálható egy nem mindennapi falicsempe különlegesség, ami biztosan csak néhány hazai tulajdonos otthonában lesz fellelhető. Aki nem szeretne lemaradni erről a lehetőségről, az vegye fel a kapcsolatot az üzlettel az antikcentrum@antikcentrum.hu e-mail címen.

Zurbaran zöld falicsempe

A szükséges mennyiség átvételére a nagytarcsai ipari park területén kerül sor, de ha Ön távolabb lakik, akkor érdemes a házhoz szállítási opciót választani. Utalást, vagy fizetést követően akár 2 nap alatt az Ön által megadott címen lesznek ezek a valóban nem mindennapi falicsempék.

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo