Raku Design kerámia, ékszer - üzlet és webshop - M. Szabó Anikó

Raku Design üzlet és webáruház, kiállítás, üzlet és látványműhely. Tradicionális kézi formázású raku kerámiák, dísztárgyak és használati tárgyak, design ékszerek, egyedi darabok.

Elérhetőség:

Cím: 2000 Szentendre, Görög u. 2. Térképen

Weboldalunk: http://www.rakumuveszet.hu

Telefon: 06-70-381-5043
Mobil: 06-70-381-5043

A szentendrei Raku Manifestations kerámiabolt dísztárgyai és használati tárgyai, design ékszerei, grafikái a japán szépségeszmény, a letisztult raku értékek alapján készültek.

M. Szabó Anikó keramikus az alkotásait – a raku ősi hagyományainak megfelelően – korongozás nélkül, kézzel formázza. A japán vabi-sabi szépségeszmény alapján, melynek jellemzője a tökéletes arány, forma és ritmus szellemisége. A máz égetésekor segítőtársai a Föld, a Tűz és a technika lényegéből fakadó megismételhetetlenség. A még izzó kerámiát a földdel takargatva hirtelen lehűti, így naturális, lecsendesült színei a természet alkotóerejétől módosulva megőrzik azt a pillanatot, amelyben születtek.

A tárgyakban lévő egyszerűség a természetes és tudatos életre tanít. A készítők esszenciaként adnak át így érzéseket, tudást az ősi bölcsességből. Látogassanak el a Raku boltjába, vegyék kezükbe ezeket az alkotásokat, legyen a lakásuk dísze, vagy ajándékozzák jó szívvel szeretteiknek! M. Szabó Anikó lakberendező, keramikus, raku designer

Galéria

Cikkeink

Raku kerámia - az esetlegesség virtuozitása

Raku kerámia - az esetlegesség virtuozitása

Szentendrén a Fő térről nyíló Görög utca 2. szám alatti Raku Manifestations kerámiabolt dísz- és használati tárgyai, design ékszerei, grafikái a japán szépségeszmény, a letisztult raku értékek alapján készülnek.