Naturalii Concept Store - Prémium ecofestékek, natúr lakástextíliák, tapéták, lakásillatosítók, natúrkozmetikumok Marokkóból

Bemutatótermünk a belváros szívében, a Parlament szomszédságában található kis üzletünk sokkal többet rejt magában, mint amekkora az alapterülete.

Elérhetőség:

Web: https://www.naturaliiconcept.hu
Cím: 1054 Budapest, Báthory utca 15. Térképen
Mobil: +36 20 333 7979
shop@naturaliiconcept.hu


Kártyás fizetés:

A Farrow&Ball festékek magyarországi márka-képviseleteként 2010-ben indult vállalkozás mára kibővült. A festékekhez válogatott lakástextíliákkal bővülő kínálat után elkezdtük egyedi, Marokkóban készült lakberendezési tárgyakkal színesíteni a palettánkat, és azt tapasztaltuk, hogy a lakberendezési kultúránk kiéhezett olyan dolgokra, amelyek hordoznak magukban valami pluszt. Szeretnénk tárgyainkat modern környezetbe helyezve megmutatni, ezzel is segítve az otthonteremtőket abban, hogy lakásuk ne steril, tucattermékekkel dekorált tér legyen, hanem merjenek egyedit, meghökkentőt, különféle stílusú kiegészítőt használni.

A natúr "lifestyle"-hoz hozzátartozik nálunk a marokkói fürdőkultúra és szépségápolási termékkör is, hiszen életvitelünk fontos része ez is. Felkutattunk egy olyan kozmetikum márkát, amely nálunk ismeretlen és egyedülálló szegmenst képvisel. Tradicionális kézműves csomagolású és természetes összetételű olajok, krémek, illatosítók, hagyományos elkészítési módszerekkel: ez a Les Sens de Marrakech. Termékpalettánk összekötő hídja a természetesség, a natúr, természetben megtalálható alapanyagok, környezetkímélő csomagolás és az egészségre ártalmatlan összetétel. 

Főbb termékek:

Farrow & Ball festékek - Bauwerk mészfestékek
Marokkói kézműves termékek
Les Sens de Marrakech kozmetikai termékek 
Lakásdekoráció és lakásillatosítók
Tapéták, posztertapéták lakástextilek
James Malone natúr lakástextilek
Phillip Jeffries tapéták és Orac díszítőelemek

Galéria