A Naturalii Concept Store standján a Kelly Wearstler amerikai designer és a Farrow & Ball angol festék manufaktúra által közösen megalkotott új színpaletta, a ’The California Collection’ által inspirált kaliforniai desert style jelenik meg. Elsőként itt debütál a nagyközönség előtt a NATURALii saját tervezésű és egyedi gyártású kézműves lámpa kollekciója, amit Marokkóban készíttettek. Az idei standon ezt a két, földrajzilag teljesen máshol található térséget összeköti majd a sivatagi környezet. A homok színeit felidéző falak, kaktuszok, rattan lámpák megfűszerezve egy kis mediterrán hatással, épített, tadelakt bevonatú lounge kanapékkal és kényelmes párnákkal.

„We have an idea to show who we are.”
NATURALii

Tavaly óta sok izgalmas változáson ment keresztül a márka. Új helyre költözött és az exkluzív festékek márkaképviselete is bővült. Az angol Farrow and Ball  manufaktúra és az ausztrál BAUWERK festékek mellett már a francia Argile prémium festékei is elérhetők. A nagyobb tér lehetőséget adott még több kézműves termék bemutatására, melyeket Marokkóban kutatnak fel.

Farrow and Ball bemutatóterem

A NATURALii Concept Store folyamatosan keresi a lehetőségeket izgalmas termékek bemutatására. A szezon két újdonsága saját fejlesztésű, így tökéletesen tükrözi a márka a filozófiáját, azaz az összhangot kézművesség és dizájn között. 

Naruralii Concept Store lámpák

“Fontos számunkra az emberi kéz alkotta szépség! A használati- és dísztárgyaknak lelke van, mely az ember alkotóereje által kel életre. Úgy gondoljuk, hogy a világ attól lesz gazdag, hogy sokféle kultúra alkotja. Legyen angol festék vagy marokkói kézműves termék, nálunk harmóniában tud egymás mellett élni két teljesen más gyökerekkel rendelkező terület. Összetartja őket valami ősi erő: az ember értékteremtése, a hagyományok tisztelete és megőrzése!” - mondja Szakos Andrea tulajdonos.

Mivel találkozhatunk a kiállítási standon? 

Szakos Andrea a NATURALii Concept Store és azon belül a Marand márka alapítója egy saját tervezésű lámpa kollekciót mutat be, amit MEDUSA névre keresztelt. Emellett egy Magyarországon eddig még nem elérhető, modern tadelakt - mikrocement bevonó anyagot is itt mutatnak be először. 

Kültéri falfesték
„ Ez az újdonság hamarosan elérhető lesz a NATURALii kínálatában. A felülete Marokkót idézi, de nagy igénybevételnek is ellenáll, csodálatos, környezetbarát termék. Ezt az anyagot felhasználva készítünk bútorokat is, amelyeket a standon is bemutatunk majd.”

Medusa lámpa fonott NaturaliiMedusa lámpa

Kézműves lámpa
A stand nem csak oázis lesz a szemnek, hanem az új termékekről is tájékozódhatnak majd a látogatók, valamint a NATURALii szakértő csapata segít, hogy könnyebben tudjanak eligazodni a különböző anyagok, színek és formák lenyűgöző forgatagában, vagyis a NATURALii Concept Store világában. 

Mészfesték

Bauwerk mészfesték

Mikrocement bevonat

NATURALii Concept Store
Lakberendezési üzlet

Farrow & Ball hivatalos forgalmazó / Premium Stockist
Üzlet: 1054 Budapest, Báthory u. 15.

Web: www.naturaliiconcept.hu 
 
Hétfő: 10:00-18:00, Kedd: 10:00-18:00,
Szerda: 10:00-18:00, Csütörtök: 10:00-18:00,
Péntek: 10:00-18:00,
Telefon: +36 20 333 7979
Email: shop@naturaliiconcept.hu

Naruralii logo
Természetes lakberendezés szenvedéllyel