E filozófia mentén válogatják össze az általuk forgalmazott lakberendezési termékeket, mint például az angol Farrow & Ball manufaktúra ökofestékeit, a BAUWERK Colour mészfestékeket, vagy a francia Argile festékeit. 

Marokkói lámpa, szőnyeg, dekoráció

Üzletükben a színeikkel tökéletesen harmonizáló természetes lakástextíliák egyedülálló kollekciót alkotnak. A NATURALii Concept Store egyik kiemelt lakástextil márkája a spanyolországi James Malone, amely egyedi textiljeivel tökéletesen illeszkedik a Farrow & Ball festékszínekhez.

Farrow and Ball festék bemutatóterem

Másik különlegesség a Liberty London textíliák, amelyeket a minőség, jellegzetes egyedi design és a kézműves részletek kifinomult összhangja tesz utánozhatatlanná. A természetesség jegyében egyedi tapétakollekció is megtalálható a bemutatóteremben, melyek anyagukban is különlegesek és szintén kézműves technikával készülnek.

Fonott kézi készítésű lámpa

Mészfesték és környezetbarát festék

Ezt az izgalmas termékpalettát Marokkóban készült lakberendezési tárgyakkal teszik még színesebbé. A lámpákat, szőnyegeket, kisbútorokat és kisebb kiegészítőket az üzlet tulajdonosai mind személyesen válogatják Marokkóban, vagy a helyi kézműves barátaik készítik kizárólag az üzlet részére saját tervek alapján.

Kézi készítésű szőnyeg

Tapétapanel Budapest

A tapasztalatuk az, hogy a hazai lakberendezési kultúra kiéhezett olyan dolgokra, amelyek hordoznak magukban valami pluszt. Tartozik hozzájuk valami személyes, emberi.

Fonott mennyezeti lámpa készletről

Marokkói lakberendezési kiegészítők

Fém lámpák rézből

Bauwerk festék

Természetes anyagú festék

Környezetbarát Farrow and Ball festék

Egyedi díszpárnák

Így született meg a Marand, amely mára üzletük egyik vezető márkájává nőtte ki magát. A náluk kapható összes termékhez szenvedéllyel kötődnek, fontos számukra az alkotók tisztelete és nem utolsó sorban a vásárlóik legmagasabb színvonalú kiszolgálása!

Gránátalma mintás párna

NATURALii Concept Store
Lakberendezési üzlet

Farrow & Ball hivatalos forgalmazó / Premium Stockist
Üzlet: 1054 Budapest, Báthory u. 15.

Web: www.naturaliiconcept.hu 
 
Hétfő: 10:00-18:00, Kedd: 10:00-18:00,
Szerda: 10:00-18:00, Csütörtök: 10:00-18:00,
Péntek: 10:00-18:00,
Telefon: +36 20 333 7979
Email: shop@naturaliiconcept.hu

Naruralii logo

Természetes lakberendezés szenvedéllyel