A világ legfinomabb pigmentjeit használják, és gyönyörű színpalettát fejlesztettek ki, mely a modern és a hagyományos épületek felületeinek, falainak számára egyaránt megfelelő. Meggyőződésük, hogy az épületeket és otthonokat nem szabad leválasztani azokról az anyagokról, amelyekből épültek. Olyan természetes festékeket hoztak létre, amelyek jól működnek mindenféle stílussal, és organikusan egybe tudnak olvadni a terekkel. A márkának kiemelten fontos a környezetünk, valamint a természet védelme. 

A festékeik gyönyörűek, gyártásuk és ártalmatlanításuk során nem károsítják a környezetet, és az egészségünket! A Bauwerk mészfesték tökéletes minden falazati felülethez, például vakolathoz, cementhez és téglához.  Az sem akadály, ha a fal már ki van festve, glettelt, vagy gipszkartonból készült. Akkor működik a legjobban, ha beszívódik a falba és lélegző felületet képez. Kiváló választás mindenkinek, aki egy egészségesebb, környezetbarát alternatívát keres otthonába!

A NATURALii Concept Store új üzletében végre kibontakozhat ez a különleges márka. Megújult bemutató térrel és festett mintákkal várják mindazokat, akik szeretnének megismerkedni a környezetbarát mészfestékek világával!

NATURALii Concept Store
Lakberendezési üzlet

Farrow & Ball hivatalos forgalmazó / Premium Stockist
Üzlet: 1054 Budapest, Báthory u. 15.

Web: www.naturaliiconcept.hu 
 
Hétfő: 10:00-18:00, Kedd: 10:00-18:00,
Szerda: 10:00-18:00, Csütörtök: 10:00-18:00,
Péntek: 10:00-18:00,
Telefon: +36 20 333 7979
Email: shop@naturaliiconcept.hu

Naruralii logo