A nyitott hétvégéken okoseszközeink segítségével tájékozódhatunk a versenyképes árakról és az aktuális, különleges burkolólapokból és csempékből álló raktárkészletről.

AC Design Szentendre bemutató udvar

Újdonság! Nézegetős, tervezgetős nap, ami segít a választásban! Egy ügyfélközpontú szolgáltatással könnyíti meg a szentendrei székhelyű AC Design a burkolatok iránt érdeklődők választását és döntését. A szombati nyitva tartáson túl vasárnap is 10 és 15 óra között látogatható a csempe bemutatóudvar. Fontos azonban tudni, hogy ebben az időszakban sem az iroda, sem a nagytarcsai ipari parkban lévő raktárcsarnok nincs nyitva. A megnövekedett igény miatt egyre több vásárló szeretné kihasználni az AC Design saját raktárkészletén tartott burkolatok előnyét. Mivel sokaknak csak hétvégén nyílik lehetősége a kiállított termékek megtekintésére, így ez a program most már betervezhető a hétvégi tennivalók mellé.

Vasárnap is nyitva az AC Design

Ezért érdemes kihasználnod a vasárnapi nyitott napokat:

- Biztonságos, nyugodt körülmények között nyitott térben tekintheted meg a burkolatokat
- Természetes fényben láthatók a valós színek és struktúrák
- A legtöbb burkolat nagy felületen van kiállítva
- Képeket és videófelvételeket is készíthetsz ami meg is osztható
- Azonnali készletellenőrzés QR kód segítségével ( QR kód olvasó letöltés ajánlott )
- Minden terméken, illetve a weboldalon azonnal elérhető árak és méretek
- 3D tervezési lehetőség*
- Parkolási lehetőség a bemutató udvar előtt

Az online lehetőségeknek köszönhetően, ha megtetszett egy burkolat és megtörtént a készletellenőrzés, a vásárlás első lépése e-mailben már el is indítható kódszám és a megvásárolni kívánt mennyiség megadásával. ( antikcentrum@antikcentrum.hu ) Az AC Design kollégái ezt követően felveszik Önnel a kapcsolatot a fizetéssel, áruátvétellel, illetve a rendkívül kedvező árú házhoz szállítással kapcsolatban.

Érdemes tehát felkerekedni és felfedezni az AC Design ízlésesen összeválogatott burkolatválasztékát. Minden segítség a rendelkezésünkre áll abban, hogy önállóan el tudjuk indítani a vásárlási folyamatot. Kedvező ár/érték arány mellett fogunk jó minőségű olasz és spanyol falburkolatokhoz és falicsempékhez jutni. Érkezz a pároddal, a lakberendeződdel, a családtagjaiddal, legyen ez egy hétvégi élmény, ahol az ország egyik legnagyobb választékát tekinthetitek meg egy helyen!

Marokkói mintás burkolat

Bézs cementlap mintás burkolat

* A 3D tervezés itt az önállóságra és a kreativitásra utal, ugyanis a lapok mozdíthatóak, és több színt, például egy padlólapot, falicsempét egymás mellé helyezve is meg lehet tekinteni.