Unicom burkolat

Az Unicom Starker már sokéves aktív kapcsolatot ápol az AC Design burkolatkereskedéssel. Választékuk egy érdekes és izgalmas kollekciójára, a Seamless Decor sorozat tagjaira letisztult minimalista R10-es felületű szeretnénk felhívni a burkolatválasztás előtt állók figyelmét. 

A lapok több kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek. A visszafogott bézses, barnás és szürkén árnyalatú lapok 20x20 cm-es méretben élcsiszoltan kaphatók. Ez a tulajdonság lehetővé teszi, hogy egészen kis fugával kerüljenek burkolásra. Mivel fagyálló, strapabíró lapokról beszélünk, a teraszok is felfrissülhetők és megújíthatok ezekkel az olasz burkolatokkal. 

Olasz burkolat olcsón

Akciós burkolat

Geometrikus minták és felhasználásuk 

A lineáris és körkörös minták többféle variációra is lehetőséget adnak. Választhatunk egy adott mintát amit egy másik változattal folytatunk, vagy éppen azt keretezzük. Ezzel funkciókat és zónákat jelölhetünk ki a térben. Lehetőségünk van a klasszikus patchwork kialakítására is, ilyenkor mi magunk előre meghatározhatjuk milyen legyen a minták elrendezése. A pathwork természetesen falon is nagyon mutatós, közkedvelt fürdőszobák és konyhák falán egyaránt. Ezek az árnyalatok visszafogottak, és nagyon jól illenek a most oly divatos natúr és természetes lakberendezési kiegészítők sárgás és barnás színeihez. 

Modern mintás burkolat

Modern olcsó patcwork burkolat

Bézs és szürke modern mintás burkolat olcsó

Patchwork burkolat árak

Vásárolja meg raktárkészletről, azonnal! 

Fontos, hogy az árakról is szó essék, mert az első osztályú, fagyálló és élcsiszolt burkolatok esetében a bruttó 9.900 Ft / m2-es ár egyszerűen bombasztikusnak mondható. Az AC Design szentendrei bemutatótermében megtekinthetők a minták, a vásárlás pedig azonnal elindítható. A fizetést követően az áru átvételére kétféle lehetőség van. Személyesen az AC Design saját raktárából, ami Nagytarcsán az Ipari Park területén található. Ha nem szeretnénk a saját autónkat megterhelni, akkor érdemes a raklapos, nagyon olcsó tarifával rendelhető házhoz szállítást választani. A burkolat így biztonságosan az ország bármely pontjára eljuttatható!

Falburkolat fürdőszoba

Javasoljuk, hogy tervezze be lakásába, nyaralójába az Unikom Starker Seamless Decor, készletről kapható kreatív kialakításra lehetőséget adó modern mintás burkolatait! További információ az AC Design weboldalán. Válassza a Raktárkészlet menüpontot, ahol naprakészen nyomon követheti, hogy mekkora készlet van még az Ön által kiválasztott mintákból. 

Cementlap mintás burkolat

A termékek megtekinthetők a weboldalunk Raktárkészlet képekben menüpontjában. 

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: acdesign@acdesign.hu

AC Design logo