Cementlap és fahatású burkolat kombináció

Az AC Design több mint 12 éves tapasztalattal rendelkezik burkolatok értékesítésében. Az utóbbi 4 évben olyan új termékkörökkel bővült a cementlapok szegmense, mint a metró csempék, a fahatású vagy éppen a beton hatású burkolatok. Az egyre növekvő kiskereskedelmi forgalom és a különböző belsőépítészeti vagy éppen műemléki projektek megkövetelték a választék folyamatos bővítését.

Az ügyfélközpontú üzletpolitika és a következő évekre történő tervezés új feladatokat rótt a tulajdonosokra. Más kereskedésekkel szemben az AC Design egyre növekvő, ma már óriásivá vált raktárkészlettel igyekszik az érdeklődőket kiszolgálni, ami számos előnnyel jár. Nincs várakozási idő, a burkolatok megtekinthetővé és ellenőrizhetővé váltak, és igény esetén az országos kiszállítás is megoldott. Aki már járt a szentendrei telephely bemutató udvarán és kiállítótermében az tudja, hogy ekkora egyedi válogatáshoz nem mindennapi háttérre van szükség, hogy a kiszolgálás zökkenőmentes legyen.

Fekete-fhér mintás cementlap AC Design

Mivel a raktárkészletről való értékestés az AC Design egyik legfontosabb tevékenysége, ezért 2018-ban meg kellett teremteni a professzionális raktározás feltételeit. A cél az országos elérhetőség, ezért az áru fogadása és a jó megközelíthetőség érdekében az európai színvonalú logisztikai bázis kiválasztása a nagytarcsai ipari park modern és vadonatúj építésű 500 m2-es csarnokaira esett. Itt minden feltétel adott, hogy az adott megrendelések személyre szabottan összekészítve elszállításra kerülhessenek. Azonban itt még nem ér véget a történet.

A második ütemben ez a logisztikai központ tavaszra raktáráruházzá alakul, és alkalmas lesz arra, hogy itt fogadja az érdeklődőket és a vásárlókat. Egyedi enteriőrökben fognak megjelenni a megvásárolható minták, amiket azonnal el is lehet szállítani. Céljuknak tekintik, hogy egy modern környezetben lehessen kötetlenül, akár saját lakberendező vagy belsőépítész bevonásával megismerkedni a burkolattrendekkel, újdonságokkal és a különlegességekkel. Itt élménnyé válhat a vásárlás folyamata, miközben interaktívan a raktárkészlet pillanatnyi ellenőrzésével a látogatók is részesévé válnak a vásárlási folyamatnak.

AC Design raktár a nagytarcsai ipari parkban

Az országos ismertség elérése mellett Budapesten is épül egy bázis. Budán – a pontos cím egy későbbi cikkünkben – már folynak a munkálatok az új bemutatóterem kialakításán és berendezésén. 2019 másik nagy projektje ez, hiszen az idő pénz, és a fővárosban élőknek sem mindig esett útba Szentendre. A bemutatóterem itt is a választék legjavát fogja képviselni, illetve azokat az olaszországi, vagy éppen spanyolországi burkolatokat, amiket nemzetközi vásárokon válogattak ki a tulajdonosok. A szempont itt is a kötetlen és laza fiatalos hozzáállás, a tervezés segítése, legyen szó egy belvárosi étterem berendezéséről, egy balatoni nyaraló teraszának burkolásáról vagy egy trendi Airbnb lakás kialakításáról.

Fagyálló cementlap minta

Így hát 2019 az AC Design életében egy újabb mérföldkövet jelent majd, ahol a profi logisztikai háttér, a két újabb értékesítési pont az AC Designt meghatározó tényezővé teszi a hazai burkolat-kereskedelem vérkeringésében. Keresd az AC Designt a Szentendre – Nagytarcsai Ipari Park és AC Design Buda háromszögben!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo