HGhome - Halász Gabriella lakberendező

Lehet klasszikus vagy modern lakberendezés, elegáns vagy bohó a stílusigény, lakás, ház, iroda, étterem vagy nyaraló, megtaláljuk a közös hangot.

Elérhetőség:

Web: http://hghome.hu

Mobil: +36204668203
gabi@hghome.hu

Halász Gabriella vagyok, a HGhome alapítója, lakberendező, közgazdász, projektmenedzser. 2011-ben szereztem meg a lakberendezői végzettségemet és 2015 óta dolgozom hivatásszerűen, szenvedélyesen lakberendezőként.

Eddigi projektjeim között megtalálhatók magán- és céges ingatlanok belsőépítészeti tervezése az ország különböző pontjairól. Stílus tekintetében mindenevő vagyok, volt lehetőségem modern, klasszikus, skandináv, seaside jellegű és minimalista belső tereket is tervezni. Ezek közül a modern, geometrikus vonalakkal, formákkal játszó stílus áll a legközelebb hozzám.  Nálam a siker kulcsát az ügyfelekkel való gyors egymásra hangolódás jelenti, a munkafolyamatot a hatékony együttműködés jellemzi, így ritkán van szükség újratervezésre. 

A tervezési folyamat egyik legfontosabb részének a térszervezést tartom. Minden esetben logikus, funkcionális, átlátható, a tágasság érzetét keltő terek kialakítására törekszem. Ahol nincs lehetőség falmozgatásra, ott a fenti célokat optikai trükkökkel igyekszem elérni. 

Hiszem és vallom, hogy “... az otthon nemcsak négy falat, tárgyakat jelent, az otthon menedék.”
-Szabó Magda-

Galéria

Cikkeink