Aki már ebből a mennyiségből kitalálta az jól tippelt, igen, a szentendrei AC Design az a különleges burkolatkereskedés, ahol egy helyen ekkora kínálatból választhatjuk ki a hozzánk és a konyhabútorunkhoz legjobban illő konyhafal burkolatot. A konyhafal a munkalap és a felső szekrény közé eső falszakasz és azon túl, hogy védelmi funkciót lát el, meghatározó szerepe van a konyhabútorunk végleges megjelenésében. A konyhánk megtervezésének fontos komponense a burkolat, így komplexen érdemes a témához nyúlni. A konyhabútor stílusához válasszunk összeillő padlóburkolatot és falburkolatot, így biztosak lehetünk a harmonikus végeredményben. Nézzünk most meg részletesebben, hogy milyen burkolatokra érdemes fókuszálnunk konyhafal választás esetén!

Konyhafal burkolat - Cementlap Lakberinfo

Cementlap mintás konyhafal burkolat 

A hölgyek körében ma is az egyik legnépszerűbb burkolat, hiszen színeivel, játékos mintáival lassan egy évszázada családtaggá váltak. Ma már szebbnél-szebb, részben a klasszikus cementlapok újragondolásával születnek meg az új kollekciók, amikbe helyenként egy kis kopottságot, ódon hangulatot, vagy egyéb felületi effektet csempésznek. A méretválaszték tökéletesen alkalmas arra, hogy a legtöbbször 60 cm magas konyhafal szakaszt három sor, mintás cementlappal burkoljuk.
A korszerű cementlapok könnyen tisztíthatók, felületkezelést nem igényelnek és tökéletesen illenek mind a klasszikus mind pedig e legmodernebb konyhabútorokhoz. Az AC Design elégedett vásárlói rendszeresen küldenek fotókat az elkészült konyhabútoraikról, ahol ez a központi díszítőelem valódi karaktert ad a mindennapoknak.

Konyhafal burkolat - Cementlap

Konyhafal burkolat - Cementlap marokkói mintás

Konyhafal burkolat - Cementlap

Metró csempe és falicsempe kompozíciók

Talán a leginkább elterjedt konyhafal burkolat a falicsempe, aminek az utóbbi évek legsikeresebb szereplője a metró csempe. A klasszikus, részben ipari hangulatú, de mindenképpen városi jelleget sugalló burkolattípus a fényes fehér metró csempével lépett be a köztudatba. Népszerűségével párhuzamosan jöttek létre a matt, a fozólatlan a hosszúkás kivitelű, a rusztikus felületű, a színes és nem utolsó sorban a mintás változataik. A formából adódóan a téglakötésű elrendezésük terjedt el, de most egyre divatosabb a halszálka mintás változat a falicsempék között is. Az AC Design tematikus burkolat választékában egy külön bemutatóteremben találjuk az aktuális és raktárkészletről azonnal megvásárolható és elvihető választékot.

Konyhafal burkolat - Metró csempe fehér

Konyhafal burkolat - Loft csempe

Nagy méretű burkolatok

A standard cementlap és falicsempe méretek mellett megjelentek a nagy méretű burkolatok, amiknek elsődleges céljuk, hogy a minta megszakítások nélkül, a lehető legkevesebb fuga felhasználásával kerüljenek végleges helyükre. A különleges élkiképzésnek és a lézervágásnak köszönhetően tökéletesen illeszthetők egymáshoz a táblaszerű darabok. A mintás változatokon felül a palettán megtalálhatjuk a kőszemcsés terrazzo, a márvány mintás és a kőhatású változatokat, amik gyakran fényes felületükkel válnak lenyűgöző konyhafal burkolattá. Megjelenésüket a konyhabútor elemekbe szerelt rejtett fényforrásokkal fokozhatjuk. Így nem csak a konyha, de gyakran a konyhával egy légtérben lévő nappali díszévé is válnak.

Dekorburkolatok

A dekorburkolatok különleges világát azoknak ajánljuk, akik szeretnének teljesen kibontakozni, akik bátran vállalják a látványos vagy esetleg a meghökkentő megoldásokat. Sokszor nehezen képzeljük el ezeket az otthonunkban, ha csak magát a lapot tartjuk a kezünkben, azonban ezeket a változatokat nagy felületen, vagy inspiráló látványterven érdemes megtekinteni. Az utóbbi hetek slágerterméke a 36 elemből álló Mainzu falikép, rusztikus felülettel, trópusi hangulattal. A faliképet úgy alkották meg, hogy a minta minden irányba folytatólagosan ismételhető, így bármilyen falfelületen kirakható.

Konyhafal burkolat - Dekorburkolat

Konyhafal burkolat - Dekorburkolat

Konyhafal burkolat - Dekorburkolat

Összefoglalva a lehetőségeket: válasszunk stílust, konzekvensen haladjuk az elképzelésünk mentén, válasszunk jól összepárosítható padló és falburkolatot. Bízzunk az AC Design nyújtotta lehetőségekben, mert ez az egyedileg összeválogatott, ilyen szemlélet szerint sehol máshol nem elérhető kollekció garancia arra, hogy tökéletes lesz a konyhánk összképe.

Konyhafal burkolat - Dekorburkolat hatszögletű

Fontos megemlíteni, hogy az AC Design egyben egy raktáráruház is, valós készlettel, ez a szolgáltatás segít abban, hogy több hetes várakozás miatt soha ne kelljen egy-egy lakberendezési projektnek elakadnia. Jó tervezést kívánunk!

AC Design - Különleges burkolatok

www.acdesign.hu

Telefon: +36 70 3688 300 vagy +36 20 9577 682 

E-mail: antikcentrum@antikcentrum.hu

AC Design logo