De kinek van erre szüksége?

A Padlófutár szerint a Krono Binyl Pro padló összes változata maga a csoda. Egyrészt azért, mert a Binyl Pro padlók ígérete, hogy többé nem kell aggódni az otthoni kétbalkezesség és az italok felborulása okozta padlókárok miatt. Másrészt azért, mert a Krono Binyl Pro laminált padlók számos dizájnkialakítással (fa és csempe dekor) kerültek forgalomba, így mindenki ízléséhez, életstílusához és életteréhez a leginkább neki tetszőt választhatja.

Vízálló binyl padló

Ami azt is jelenti, hogy ezek a padlóburkolatok, a nappalitól a hálószobán és a gyerekszobán át a fürdőszobáig, valamint konyháig és télikertig is alkalmazhatók.

Binyl padló a Padlófutár erbshopból

Ez a termékcsalád egy új technológia eredménye. Az Organic Rigid Coreboard Antistatic, azaz O.R.C.A. egy nedvességvédelmi technológia, ami nem véletlenül hajaz kicsit az orkákra, a kardszárnyú delfinekre. Ez a technológia egyesíti a biológiai alapú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait, hiszen a padlók organikus összetevőit speciális technológia segítségével teszik ellenállóvá a folyadékokkal szemben. Az alapanyaguk mégsem műanyag, hanem fa. Itt lép be a képbe először a környezetvédelem. A KRONOSPAN Lampertswalde ugyanis nemcsak aktívan járul hozzá az erdőfelújításhoz fák ültetésével, hanem az általuk feldolgozott fákat és az erőforrásokat is rendkívül takarékosan használják fel. Például újrahasznosítják a viharkárból származó kidőlt fákat, valamint a bútoriparban, parkettagyártásban nem használható ferde és görbe fákat. Így lesz a fenntarthatóság nem csak divatszó, hanem a vállalati stratégia is. A Binyl Pro padló CO2-semleges, mivel az O.R.C.A. gyártás még kevesebb CO2-t bocsát ki, mint amennyit maga a fa tárol.

Mayan Oak

Ez eddig még mindig csak marketingduma, de fontos tudni, hogy a Binyl Pro padló nem tartalmaz PVC-t és lágyítót sem. Ehhez jön hozzá, hogy a terméket a jól ismert Kék Angyal környezetvédelmi igazolással látták el, amit a Kölni Öko-INSTITUT ítélt oda. Összességében a Binyl Pro padlók a legmagasabb beltéri levegőminőséget garantálják, mert nagyon alacsony a káros illékonyanyag-kibocsátásuk

Maga a padló rendkívüli strapabírósággal rendelkezik és antisztatikus, így nincs statikus elektromos töltés. Sőt, az A.B.C. antibakteriális védelem is sajátjuk, ami azt jelenti, hogy az antibakteriális komfortfelület nem ad esélyt a baktériumoknak a szaporodásra. De nem csak ezért különleges a felülete, hanem azért is, mert ellenáll a mikrokarcolásoknak is. Így házikedvencek mellé is kifejezetten ajánlott. Könnyű klikkes lerakással, minimális szaktudással és előkészület mellett alkalmazható. Ez a binyl padló lényege, amely így már nem összetévesztendő a vinyl padlóval! A Padlófutár kínálatában is megtalálható Krono Original márka újdonsága a vízállóság és a dizájn tökéletes kombinációja. 

Ismerje meg a termékeket Ön is!

Garanciás minőségi vízálló padló

A Binyl Pro laminált panelekre 30 év garanciát vállal a gyártó lakossági használat és 5 év garanciát kereskedelmi használat esetén.

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.