Falpanel

Az új Rocko falburkolatok megkönnyítik és felgyorsítják az építkezési, felújítási, építési munkát, illetve lenyűgöző eredményt nyújtanak. Ezek az innovatív falburkolatok valóban újdonságnak számítanak a piacon, hiszen már a méretük is hatalmas (1230 mm x 2800 mm). A nagy táblákban forgalmazott falburkolatok mérete lehetővé teszi a gyors és hatékony burkolást, miközben csak minimális előkészületre van szükség.

Ez nem csak a szakemberek számára előnyös, hanem a tulajdonos számára is! Sokkal kevesebb a felújítással járó sitt, levert vakolat, régi burkolat, sokkal kevesebb a szomszédokat is zavaró zaj és a költség is. Ugyanis a Rocko falburkolatok funkcionálisan legelőnyösebb tulajdonsága, hogy akár az előző burkolatra is fel lehet őket helyezni. Régi csempe, gipszkarton, OSB-lap, rétegelt lemez, beton vagy más felület? Ezek a falburkolatok mindegyikre problémamentesen felszerelhetők.

Dekorpanel fürdőszobába

Az újgenerációs Rocko falburkolatok kivételes szépségűek és élethűen utánozzák bizonyos felületek megjelenését. Az 5-féle termékcsaládba sorolható falpanelek a fa, márvány, kő és fém élethű textúrája mellett egyszínes változatban és úgynevezett organikus, növényi mintás kivitelben is elérhetőek. Ez például azt jelenti, hogy, aki a márvány megjelenését részesíti előnyben az otthonában, annak sokkal kevesebb pénzt kell költenie egy igazi márványhoz megszólalásig hasonló feelingre, ráadásul a felület tapintása is sokkal melegebb lesz, mint a hideg kőé. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a falpaneleket a bútorkészítők is előszeretettel használják.

Konyhasziget burkolat

Márvány mintás falburkolat

A legújabb típusok között találhatunk kifejezett termékpárokat is, amelyek egy alapszínes mintázattal, változattal és egy rendkívül impozáns dekorral rendelkeznek. De a Rocko falburkolatok alapból is nagyon jól kombinálhatóak egymással, illetve laminált padlókkal, munkalapokkal, bútorlapokkal és asztallapokkal is. Ezeket a variációkat a Padlófutár webáruházában könnyen és átláthatóan lehet megismerni.

Mintás dekorburkolat

Padlófutár falpanel

De a Rocko falburkolatok nem csak szépek, hanem kifejezetten sok előnyös tulajdonsággal is rendelkeznek.

Mindez abból is adódik, hogy a Rocko SPC (Stone Polymer Composite) falburkolatok akár 74%-ban természetes márványból (préselt márványporból) és gyantából is állhatnak. Így a termék mérettartós, ami különböző hőmérséklet-ingadozások mellett is így van. A strapabírósága kiegészül még azzal, hogy jól tűri az UV-sugárzást, fényálló és terméktanúsítványokkal igazolható kiemelkedő foltállósága, kémiai ellenállósága van. Az erősen színező italok (kávé, tea, vörösbor) sem tesz benne kárt. A kopás, ütés és karcállósága szintén kiváló, így a házi kedvencek karmai sem okoznak benne komoly károkat. Mivel égésgátló termék [EN 13501-1], ezért nem csak lakásokba, otthonokba tökéletes megoldás, hanem kereskedelmi terekbe is.

De ez még semmi, mert a legjobb jó tulajdonsága, hogy kellemes tapintású felületük VÍZÁLLÓ.

Vízálló burkolat

Innovatív technológiájának köszönhetően a párásabb helyiségekben is kiválóan megállja a helyét, mert 100%-ban ellenáll a nedvességnek. Mindez lehetőséget ad arra, hogy az úgynevezett vizes helyiségek (fürdőszoba, mosókonyha, konyha) számára is tökéletes burkolatot jelentsen. A vízállóság mellett még azt is érdemes megjegyezni, hogy higiénikus és könnyen tisztítható.

Újgenerációs falburkolatok

Szürke kanapé

Az előnyöket és a szépségeket még hosszan lehetne ecsetelni, de ezt a Padlófutár weboldalán az egyes termékeknél könnyen megtalálhatjuk. Arról viszont érdemes még szólni, hogy a falburkolatoknak általában van saját színű vinyl padlója és a különböző toldó, összekötő és záró profilokat is beszerezhetjük egy helyen. Sőt előzetese egyeztetés után a Padlófutár 14. kerületi bemutatótermébe is el lehet menni, ahol tanácsot kérhetünk. Ha pedig nincs szakemberünk a termékek beépítésére, azaz a burkolási munkára, akkor a Padlófutártól is lehet kérni árajánlatot. Kell még több a mostani világban?

Felejtse el a stresszt, ha fontos a minőség és az ár, akkor Önnek is ott a Padlófutár! Rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthat meg a felújítási, lakberendezési projektek során!

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.