Krono Super Ntural OakKrono Original K266 Hayfield Oak

A japandi belső terei gyakran egyszerűek, visszafogottak annak érdekében, hogy lehetőséget adjanak a tér, a természetes megvilágítás és a kiemelkedő elemek, például a nagy növények vagy a kényelmes ám minimalista bútorok, műalkotások számára. De mielőtt továbbmennénk, rögtön fel kell hívni rá a figyelmet, milyen jelentős szerepe van a padlónak.

Ha erre a stílusra fókuszál valaki, akkor mindenképpen érdemes jól padlót választani, hiszen ez lehet az alapja mindennek. A Padlófutár japandi stílushoz illeszkedő laminált padlói kiemelhetik a teret és egy nagyon gondosan összerakott, illetve átgondolt zen érzést kelthetnek kelet és nyugat találkozási pontján. Ennél a stílusnál a laminált padlónak még többet kell tudnia, hozzá kell járulnia a témához, ami jelen esetben a pihenés, a kényelem és a természetes anyagok átütő érzete.

Halszálka K326Herringbone K326 Sundance Oak

Ehhez az élethű fahatású laminált padlók tökéletes választást jelentenek. Mivel a Padlófutár által forgalmazott laminált padlók egy része padlófűtésre is letehető, ezért akár a radiátorokat is elfelejthetjük. Bár a japandi padlók általában a valódi keményfán alapulnak tökéletes választás az a laminált padló is, amely megfelelő árnyalatú és élethű tölgyutánzatú (az már választás kérdése, hogy világos vagy sötét tónusú legyen).

Herringbone K450Herringbone K450 laminált padló

Néha a padlót halszálkamintával rakják le, de a színséma megválasztásakor sokan szívesen összpontosítanak a természetben gyakran látható egyszerű színekre. A bézs, a szürkés, a krém és a homok is ideális a japandi stílushoz. Ha ennél a színvilágnál maradunk, akkor választhatunk akár világos, akár sötétebb szőnyeget is a kontraszt érdekében, csak arra kell ügyelni, hogy a semleges színek mellett tartsunk ki. Az eredmény egy nyugodt, minimalista esztétika, amely kiemeli a természetes fényt, a tiszta vonalakat és az egyensúlyi harmóniát. 

Krono Atlantic laminált padló japandi stílushozKrono Original Atlantic K471 laminált padló

Tulajdonképpen ez a stílus nemcsak esztétikailag tetszetős, hanem körbelengi egyfajta környezetbarát esztétika is. Tökéletes azoknak a környezettudatos vásárlóknak, akik a fenntartható életvitelre törekednek.

Krono Supreme varioKrono Original Supreme Vario laminált padló

Ha a fürdőszobában fahatású vagy kőhatású Rocko falburkolatot használunk, akkor is japán ihletésű fürdőszobát alakíthatunk ki. A tisztaság és a zen tökéletes mantra egy japandi stílusú fürdőszobához. A sítlus az Ön választása, a minőségi és jó áron lévő terméket a Padlófutár adja.

Krono Sterling oakKrono Original Super Natural K485

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.