Azt már nagyon sokszor hangsúlyoztuk, hogy a laminált padlók világában az innováció, a technológiák újragondolása, fejlődése szinte mindennapos dolog. A kőhatású laminált padlók esetében, az első technológiai bummot a nyomdatechnika fejlődése tette lehetővé. Ez azt jelenti, hogy mára a dekorok szinte megszólalásig hasonlítanak a természetes anyagokra. Így a fa természetes erezetei mellett különböző kőhatású laminált padlók is vannak a piacon.

Tulajdonképpen az élethű megjelenés nem minden. Több olyan előny is van, amiért érdemes a kőhatású laminált padlók világában elmélyedni. Mert nem csak a látvány, hanem felületi textúra is az eredetire hajaz. Tehát a látvány megmarad, de a hideg kőhatás megszűnik. Továbbá bizonyos esetekben akár kedvezőbb áron, de mindenképpen könnyebb lerakási módszerrel találkozhatunk. Így a lerakás árát, teljes egészében meg is spórolhatjuk, ha van egy kis barkácsvénánk.

A kőhatású laminált padlók színei, mintázatai és textúrái lehetővé teszik, hogy az adott tér stílusához és hangulatához igazítsuk a padlóburkolatot.

Ezáltal teret biztosítanak a kreativitásnak és az egyedi lakberendezési ötleteknek is. Vannak olyanok, amelyek vízállóak is, így valóban jó választást jelentenek akár konyhába, akár fürdőszobába. Főleg akkor, ha él bennünk a régi korok szelleme, mely szerint ezekbe a helyiségekbe csak kőburkolat való. Természetesen csak a lerakási, telepítési útmutatások maradéktalan betartása mellett várhatjuk el a vízállósági előnyöket. De a Binyl Pro padló bírja a strapát a konyhában, fürdőszobában, a mosókonyhában és egyéb nedvességet feltételező helyiségben is.

A Krono Organic Binyl Pro 1525/K385 Ice Flow vízálló laminált padló osztályozása 33-as, ezért a terméket nagymértékű kereskedelmi használatra és lakossági környezetbe is le lehet rakni. 8 mm-es vastagsága van, míg a kopásállósági besorolása az AC5-ös szintet éri el. (Az AC5-ös kopásállóság a közterületek és áruházak forgalmának is ellen tud állni.) Az O.R.C.A technológia pedig egyesíti a természetes alapanyagú padlók és a hagyományos vízálló padlóburkolatok legjobb tulajdonságait. 

Binyl padló 1525

A Krono Organic Binyl Pro 1528/K035 Crosstown Traffic vízálló laminált padló is különleges szilárdságú, már csak a +100 órás felületi vízvédelem miatt is. Nem tartalmaz PVC-t és lágyítószereket, továbbá a jól ismert „Blue Angel” ökocímkével látták el. 

1528 Világos kőmintás binyl padló

Ha valami igazán ütősre vágyunk, akkor a Krono Original Atlantic K388 Pewter Slate kőhatású laminált padló jó választás lehet. A modern szürkésbarna dekor, a színek és a világos, illetve sötét árnyalatok váltakozása, valamint a beton és kő kinézetének ötvözése igazán autentikus kőhatású hangulatot adhat a térnek. Ám a kővel ellentétben ez a padlóburkolat egyáltalán nem hideg. A padló illesztési profilrendszere 1 clic 2 go Pure +. Ami egy új fejlesztés eredményeképpen olyan klikkrendszert jelent, hogy a lehető legbiztosabb megoldást nyújtsa a nedvesség behatolásával szemben.

Atlantic kőhatású laminált padló

A Krono Original Impressions K389 Nightfall Slate kőhatású laminált padló nevéből adódóan is egy sötétebb színárnyalatú, kőhatású padló. Márványra emlékeztető mintázata elegáns, mégis modern megjelenésű. De esztétikus kisugárzása mellett számos pozitív tulajdonsággal is rendelkezik. Víz- és karcálló, A.B.C. antibakteriális bevonattal van ellátva, valamint 90%-ban fenntarthatóan kezelt erdőkből származó fából készül, ezáltal környezetbarát. Csúszásmentes és tűzbiztos technológiával tökéletesítették, 23-as (lakossági) és 32-es (kereskedelmi) osztályú tartósság, valamint AC4 kopásállóság jellemzi.

K389 fekete kőmintás padló

A Krono Original Atlantic K387 Silverado Slate kőhatású laminált padló a laminált padlókra jellemző legjobb funkcionális tulajdonságokat ötvözi a természetes kő dizájnjával. Padlófűtésre is letehető, környezetbarát és egy különleges antibakteriális bevonattal is el van látva. 

Silverado Slate szürke kőmintás laminált padló

Amiből biztosan sok csomag van raktáron és így nem kell várni, hanem azonnal vihető termék, az a Kronostep SPC vinyl padló R115 Raw Imperial széles panel és a Rocko Vinyl padló R109 Concrete V4. Előbbi világos árnyalata miatt kiemelkedő választás rengeteg beltéri helyiségbe. Meghatározó világos márványmintája a kőpadlólapokat idézi. A Kronostep SPC vinyl termékcsalád tagjaként pedig 100%-os pára- és vízálló jellemzővel bír. Lerakása a fürdőszobába vagy konyhába is lehetséges. Alacsony hőellenálló képességével könnyedén lefektethető padlófűtésre is. Utóbbi padló viszont a betonhatás csúcsa.

R109 betonmintás laminált padló

A fentiek csak néhány kiragadott példát jelentenek a Padlófutár kínálatából. Ezért is érdemes egyeztetni velük a kínálatról és a lehetőségekről. Az árak miatt sem kell aggódni! Szlogenjükhöz híven nagyon jók az árak!

Logo padlófutár

Ha fontos a minőség és számít az ár – Padlófutár!

1147 Budapest, Telepes u. 90. Térképen
 Mobil: +36 70 376 1597
 office@padlofutar.hu

www.padlofutar.hu

A szöveg a Lakberinfo lakberendezési magazin számára íródott. Felhasználása, átvétele sem részben, sem egészében, semmilyen módon nem engedélyezett és szerzői jogi következményeket von maga után.