Ma elterjedtek az üveg és plexi megoldások is de a leglátványosabb megoldást mégis cementlap mintás burkolattal vagy egy stílusos metró csempével érhetjük el. A legmodernebb lakberendezési trendekben folytonos a cementlapok jelenléte, illetve ezek újabb megjelenési formája kerámia lapokon. A gazdag mintázat, szín- és formaválaszték lehetőséget ad arra, hogy az általában 60 cm magasságú szabad falszakaszt egyedi elképzelések szerint burkoljuk le. A burkolat elsődleges feladata a falfelület védelme, az esetleges felfröccsenő cseppek felfogása. Így ezeknek a burkolatoknak ellenállónak kell lenniük, bírniuk kell a nedvességet, és a rendszeres tisztítást.

Cementlap mintás konyhafal

Mintás spanyol dekorcsempe konyhafalra

Marokkói mintás cementlap munkalap fölé

Marokkói falicsempe Antik Centrum

Icon special minimál konyhabútorhoz burkolat

Mintás falburkolat konyhába

Az Antik Centrum szentendrei bemutatótermében a konyhafalak burkolására rendkívül sok megoldást kínál. A forgalmazott burkolatok a 10 x10 cm-es formától a 60 x 60-as méretekig terjednek. A legelterjedtebb a 15x15-ös dekorcsempe, a 20x20-as új generációs cementlap, de közkedvelt a 33x33 cm-es és a 45x45-cm-es kivitel is. Ezen falszakasz burkolásakor gyakran esik a választás a metró csempére, ami letisztult, legtöbbször egyszínű, téglaszerű és fózolt formájával nemesen egyszerű, de a régi korok időtálló dizánját hirdetik.

Egy másik irányzat a festett andalúz csempék motívumaira építkező a marokkói, vagy mediterrán szín- és hangulatvilág amiből szintén mesés és különleges burkolatokat készíthetünk. Egy ilyen burkolat domináns dekorációs elemmé válik, melyet külön - például a felső konyhaszekrényekbe épített - irányított fényekkel megvilágítva fantasztikus hatást érhetünk el.

Zöld fózolt metrócsempe konyhafalra

Fehér metró csempe konyhában

Fehér fényes metró csempe konyhapult fölé

Az Antik Centrumban a rendelkezésre álló bemutatódarabok segítségével könnyedén megtervezhető a konyhafal burkolata, variálható egy-egy elképzelés, nem csak katalógusok állnak rendelkezésre. A burkolatok nagy része akár azonnal elvihető, nem kell hónapokat várni az új kedvencre. Kedvcsinálónak íme néhány ötlet és inspiráció. Ha ennél többet szeretnél, várunk szeretettel Szentendrén, hogy együtt tervezzük meg neked a konyhád új ékességét.

Mintás burkolat és metró csempe

 Egy vásárló által beküldött fotó

 

AC logo

 

 Hívjon minket bizalommal, állunk rendelkezésére!

Cím: 2000 Szentendre, Dózsa György út 10/a.

Telefon: +36-26-318-066, Mobil: +36-20-9577-682

www.acdesign.hu

Antik Centrum a Facebookon