Sokoldalú felhasználhatósága lehetővé teszi, hogy falazóelemként, térelválasztóként és dekorációs elemként is beépíthető legyen akár fürdőszobába vagy konyhába is. Kedvező tulajdonságai mint a magas fényáteresztő, a jó hőszigetelő képesség, a terhelhetőség és tartósság miatt egyre több helyen alkalmazzuk. 

Áttetsző, vagy többféle színben - belül festett intenzív színekkel, vagy teljes anyagába színezett - különböző mintával és felülettel - normál, matt, homokfúvott - kivitelben választhatók. A különböző színekkel és felületekkel, mintázatokkal számos egyedi megoldás alakítható ki, mellyel rendkívül látványossá tehetjük lakásunkat, rendelőnket, üzletünket, irodánkat.

Fürdőszobai felhasználása is gyakori térelválasztásra, zuhanyfülkék leválasztására használható és nem kell a ráfröccsenő víz miatt sem aggódni. A Csempecentrumban kiegészítő elemek is rendelhetők, mint például sarokelemek, fél-elem, nyitható keret, vagy járdaüveg. Az üvegtégla beépítéséhez kapható távtartókereszt, ragasztó, fugázóanyag is. Az általunk forgalmazott üvegtéglák mindegyike megbízható gyártótól származik, ahol a magas színvonalú gyártási technológia, ellenőrzött és a tartósan jó minőség valamint a kedvező ár/érték arány minden esetben  jellemző.

Üvegtégla inspirációk:

Üvegtégla homlokzat

Színes és tejüveg üvegtégla nappaliban

Üvegtégla kék fényben

Üvegtégla burkolat

Színes áttetsző üvegtégla

Áttetsző övegtégla ablak konyhában

Üvegtégla beépítése

Színes üvegtéla téreleválasztó fürdőszobában

Zuhanyzó leválasztása áttetsző üvegtéglával 
Üvegtégla kínálatunkat tekintse meg webáruházunkban itt: www.furdoszobawebshop.hu

Csempecentrum

1047, Budapest Megyeri út 7/A.
Telefon: 272-09-86
Mobil: 70 948 47 30

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig
Kedden 19 óráig nyitva!
Csempecentrum az Újpesti csempebolt már több mint 12 éve!

www.csempecentrum.hu

 

Színes üvegtglák ár