A kavicsburkolat egy 100%-ban természetes anyag ami szabálytalan formájával, barátságos megjelenésével igazi különlegesség lehet a fürdőszobában. Van aki a zuhanyzóba választ ilyet, mert szereti ha a kavicsok gyengéden masszírozzák a talpát. A kavics tapintásra is nagyon kellemes és falburkolatként is látványos. Lakberendezési ötlettárunkba érdemes ezt a lehetőséget is felvenni.

Kavicsburkolat padló mosdópult szögletes mosdó bézs falburkolat

Vízkék padlóburkolat kavicsból

Kavicsburkolatot a fürdőszobába!

De lássuk a forgalmazó ajánlását:
Ha érdekes és egzotikus otthonra vágyunk, dobjuk fel lakásunkat indonéz kőmozaikokkal! Nem is gondolnánk, mennyire látványossá teszi egy-egy dekorációs csík, vagy falberakás a szobabelsőt. A különféle formájú folyami kavics és a méretre vágott vagy szabálytalan alakú mészkő elsősorban a mediterrán stílusjegyeket hordozza magán, de a minimalista házak egyik legizgalmasabb elemeként is megjelenik a márvány, az onyx és a vulkanikus kőzetek mellett.

Pebble mosaic in the bathroom

A mészkő és az onyx elsősorban beltérre falburkolatnak alkalmas, a kavicsból, márványból és lávakőből készült mozaikok pedig kültérre és beltérbe, falra és padlóra egyaránt felhasználhatók. Egyedi színviláguk és más anyagokkal való harmonikus megjelenésük teszi őket népszerűvé a vizes helyiségekben. 

Kőmozaik burkolat apró kavicsokkal

Fekete kavicsburkolat fürdőszobába és zuhanyzóba

Kavics burkolat modern fürdőszobába

Természetes kavics fürdőszobába és fürdőkád oldalfalára

Fürdőszoba dekoráció mosdópult és fürdőszobai szekrény felett

Világosbarna sűrűn rakott kavicsburkolat fuga nélkül

Fugázott kavicsburkolat natúr színben mészkővel kombinálva

Modern csempével variált kavicsburkolat

Mediterrán fürdőszoba berendezés

Klasszikus mediterrán fürdőszoba lakberendezés

Metró csempe és kavicsburkolat kombináció egy modern fürdőszobában

Kőmozaik burkolat a zuhany csaptelep körül

Minimál fürdőszoba természetes lakberendezési kiegészítőkkel

Kavics burkolat zuhanyzóba

A mozaikok egykor elsősorban az előkelő polgárok fürdőiben, palotáiban terjedtek el. A korabeli mesterek minden mozaikdarabot egyesével raktak a falra vagy a padlóra, mert akkoriban még nem létezett a mai technikának köszönhető hálóra ragasztás. A háló mérete általában 30x30 cm-es, mely ollóval könnyedén kisebbre vágható, ha pl. dekorcsíkot szeretnénk elhelyezni a burkolatban. A természetes hatást fokozhatjuk, ha illesztett oldalú hálózott mozaikot vásárolunk, ahol a panelek között eltűnnek a határok és az egyes elemek tökéletesen illeszkednek egymásba.

Mediterrán Építőház

Mediterrán Építőház bemutatóterem

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
www.termeszeteskovekhaza.hu

Szőnyeg hatású kőburkolat