Kókuszdió héjából kókuszmozaik készül

A kókuszmozaik korszerű és időtálló, természetes anyag, mely nagyon jól harmonizál mind az egzotikus, mind a minimál stíluselemekkel. Újabban az eklektikus és a  csillogó glamour lakberendezésben is egyre inkább teret hódít. Ha valami igazán különleges látványelemet vinnénk az otthonunkba, párosítsuk a kókuszmozaikot kővel, fémmel vagy üveggel!

Kókuszmozaik falburkolat

A mozaikdarabkák a kókuszdió héjából készülnek. Minden egyes darabja egyedi kézimunka: a kókuszdió héját kis lapocskákra vágják, melyekből dekoratív falburkolatot készítenek.

Világos színű kókusz mozaik burkolat

Meleg hatású falburkolat

A kókuszmozaik előnye az egyedi megjelenés. Senki más otthonában nem lehet az Önéhez pontosan hasonló mintázat. Rendkívül nagy szín- és formaválaszték áll rendelkezésünkre, többféle felülettel. Ez a dekorelem 100%-ban természetes anyagból készül és rendkívül meleg, barátságos hangulatú. Kis súlyának köszönhetően ( 5-6 kg / m2 ) gipszkarton falra is biztonságosan és könnyen burkolható. Egy-egy falszakasz kiemelésére is alkalmas. Plasztikus felülete ellenére is könnyen tisztán tartható, és vizes, párás helyiségekben - fürdőszobában, wellness terekben, uszodákban - is jól alkalmazható.

Kókuszhéjból készült falburkolat

Kókuszmozaik fürdőszobába

Dekorburkolat étterembe

Dekoratív burkolat lakberendezés

Mediterrán hatású kókuszburkolat

Képkeret vagy tükörkeret burkolása dekorálása kókuszmozaikkal

A kókuszmozaik forgalmazója a Lakberinfo.hu partnere a:

Mediterrán Építőház
Természetes Kövek Háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Mediterrán Építőház logo