A fiatal házaspár már konkrét elképzelésekkel keresett meg bennünket. A klasszikus bézs és túlnyomórészt szürke árnyalatú mészkőburkolatot képzeltek el a házuk belső tereibe. Elsőre merész elgondolásnak tűnhet egy enteriőr, mely alapvetően a szürke színre épül, azonban barátságos színekkel társítva ellensúlyozhatjuk a hűvös, és monokróm hatást. A szürke árnyalatok semleges hatásúak, az elegáns, kifinomult otthon alapszínei lehetnek.

A meleg tónusú fa padlónak, a barnás árnyalatú bútoroknak és a beáramló természetes fénynek köszönhetően ez a berendezés is kellemes, otthonos érzetet kelt. A krémszínű falak, a növények és a dekorációs tárgyak pedig megnyugtatóvá teszik a házbelsőt.

Barna konyhabútor szürkés mészkő padlóburkolattal

Modern étkező szürke bézs, krémszínű padlóburkolattal

Modern ház előszobája mészkő járólap

Kandalló burkolata

A nappali fókuszpontjában a kandalló helyezkedik el, mely látványos kiegészítője az egész házra jellemző természetes építőanyagoknak.

Mozgásérzékelő legszalag folyosó világítás

A szegélybe épített mozgásérzékelő ledszalag dekoratív megjelenésével sejtelmes és praktikus kiegészítője a folyosónak.

Beépített fürdőkád mészkő lapok

 A ház karakterét a Jura mészkő finom árnyalatai adják. A fürdőkben a hideg tónusú szürke mellett már megjelenik a Jura mészkő kétféle krémszínű változata is.

Modern fürdőszoba mészkő falburkolattal

Nagyon szép megoldás, hogy a kőburkolat és a mennyezet közötti falszakaszt a nyílászárókkal és a bútorokkal harmonizáló színűre festették. Szép kontrasztot ad a háromdimenziós Otta fillit díszcsík a bézs-barna harmóniájában.

Otta fillit díszcsík burkolásnál

Igényes burkolás fürdőszobában és wc-ben mészkő lapokkal Budaörs

Zuhanyzó üvegajtó minta mészkő burkolat

Mediterrán Építőház
A természetes kövek háza

Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500-770

www.termeszeteskovekhaza.hu