Skandináv csajos lakás

Skandináv lakás fehér padlóval

Gyakran mondjuk, hogy a csíkos és a pöttyös jó is tud lenni, csak ügyesen kell csinálni. Ki ne akarna ott kávézgatni ezen a hangulatos teraszon? Tündéri kovácsoltvas berendezés, és sok-sok virág mindenütt. Mint minden skandináv kislakásban, itt is a fehér színek uralkodnak, melyeket szép pasztellek egészítenek ki. Néhány részletből azonnal észrevehetjük, hogy valószínűleg szakember keze van a dologban - például ott egy Barcelona szék a nappaliban. Az örök design klasszikus szék csodaszépen beleillik a térbe, egy igazi design ikon. 

A legalapvetőbb bútorok egyszerűek, letisztultak, de láthatunk néhány igen különleges darabot is: a faragott régi előszoba komód, a romantikus asztal a nappali sarokban, az övvel felakasztott tükör, és a zongoraszék. Ezek az elemek karaktert adnak a tereknek, kifejezik tulajdonosuk személyiségét és megadják a lakás hangulatát. Az összhatást még izgalmasabbá teszik a különleges kiegészítők: a nyulas kép, a mókás szumó ajtó támasz, az állandósított karácsonyi világítás az ebédlőben, a piros kenyeres doboz a konyhában. Pici humorral fűszerezik a designt és sokat elárulnak az ott lakóról. Ilyen apróságokkal tehetjük a lakásunkat igazán a sajátunkévá.

Puritán előszoba berendezés

Lakberendezés világosszürke fal és a fehér egységével

Faragott fésülködőasztal

Világosszürke konyhabútor

Fehér modern konyhabútor polgári otthonban

Skandináv ikea hatású konyhabútor

Mosógép a modern konyhabútorba építve

Étkező vert téglafallal

Modern étkezőasztal fém lábbal

Modern hálószoba fülke franciaággyal

Kijárat a teraszra kovácsoltvas garnitúra

Fehér csempe a fürdőszobában

Kovácsoltvas terasz garnitúra pöttyös és csíkos párnákkal

Kovácsoltvas terasz garnitúra pöttyös és csíkos párnákkal és rongyszőnyeg

A jó fotók titka az, hogy staging-elni kell a tereket. Látszik, hogy itt ez megtörtént, mert minden kiegészítő a megfelelő szögben van beállítva, illetve bizonyos elemek ismétlődnek a képeken. Te észrevetted melyek voltak ezek?

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező