Kortárs lakberendezés

A nappali - ebédlő tér világos, tágas, tele nagyon érdekes elemekkel. A padló és a mennyezet színazonos, ami picit összenyomja a teret, de a rengeteg természetes fény miatt nem zavaró. A dekoráció nem mindennapi - a festmény a falon, a kő madár, vagy a fémháló a kandalló fölött ami istenien passzol a dróthálós csillárhoz az ebédlő fölött. Ízlésesen eklektikus, lázadó, friss, elegáns. 

Eklektikus stílusjegyek modern otthon

Minimál kandalló és kortárs művészeti alkotások

Ráadásként összekombinálták az állatbőr szőnyeget két romantikus székkel s geometrikus, fura elhelyezkedésű ablakokkal. Egészen fantasztikus.

Modern étkező Starck székekkel

Dróthálós modern lámpa

Philippe Starck szellemszéke gyakorlatilag egyetlen comtemporary térből sem hiányozhat. Egyik kedvenc bútordarabom...

Monokróm konyha berendezés

Modern fa beltéri lépcső

A konyha letisztult és modern. Tetszik a két elemsor közti burkolat, de a legjobb a pult tetején a három fekete vészjósló madár...

Taupe hálószoba modern festménnyel

A háló elég nőies a furcsa festményeket leszámítva. Az ágy fölött a nő feketében szerintem ijesztő, de abszolút stílusazonos :)

Világos és modern fürdőszoba ovális fürdőkáddal

Barna zuhanyfüggöny és modern fürdőszoba szekrény

A fürdő a legapróbb részletekig ki van dolgozva: levélfüggöny az ablakon, kövek a kád szélén, óriás korall, afrikai bábú és orrszarvúra emlékeztető falikarok.

Dolgozószoba study modern paintings

Az arts&crafts helyiség kissé kaotikus, egy lekeríthető sarokkal, sok művészi szoborral és sok-sok apró részlettel, amit érdemes böngészni.

Arts and craft vendégszoba

A mini nappali a lakás sötét pontja. Ez az egyetlen helyiség ahol sötét a padló és a bútorok. A narancs, piros és lila kiegészítők intimmé teszik a teret.

Lounge helyiség kényelmes kanapékkal

Hálószoba beépített tolóajtós gardróbbal

A második hálószobába üveg lépcsők vezetnek, amelyek bár nem túl biztonságosak, de meg kell hagyni, jól mutatnak. Itt lett elhelyezve a világ egyik legszebb szobor-széke a La Chaise, amit gyönyörűen kiemel a hatalmas ablak ami ráadásul csodaszépen van függönyözve (hófehér és black out textilekkel). Nagyon tetszik a rusztikus gardrób fal, és hozzá az egyszerű ágy textíliák.

Üveglépcső szinteltolásos házban

Modern hálószoba design székkel

Olvasólámpa a mennyezetről lógatva

A kültér azt hiszem magáért beszél - mind a kilátás mind a kényelmes design.

Műrattan kültéri ülőgarnitúra teraszra

Modern fehér étkezőgarnitúra kertbe

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező