Könnyed színes és fiatalos loft lakás

A Cloud Studios által tervezett lakás Londonban, az Edgware Road régi gyárainak egyikében került kialakításra. Az eredeti, ipari megoldásokból meghagyták a beton mennyezetet, és egy tágas nappali-konyha-étkező egységet, valamint két hálószobát, és egy kis fürdőszobát alakítottak ki. A rengeteg természetes fényt a Critall gyár acél keretes ablakai engedik be a lakásba. A sok fény a minden oldalról ablakok által határolt lakásnak igen sajátos, vidám hangulatot kölcsönöz. Az osztott acél keretes nyílászárók pedig tovább erősítik a loft stílust.
A mesterséges megvilágításra is nagy hangsúlyt helyeztek, az egész lakásban játékosan elhelyezett lámpák biztosítják az esti fényt.

A padló burkolata a szokványos, indusztriálban gyakran alkalmazott festett beton vagy műgyanta helyett természetes fa, ezáltal a hatás meleg, otthonos. A falak hófehérek, a bútorok árnyalata sötét, így a kiegészítőkre hárult a feladat, hogy a teret színesebbé, oldottabbá tegyék. Az eklektikus stílusban összeválogatott bútorok a tekintetet a sarkokból a lakásbelsőre irányítják. A térbe állított könyvespolc szándékosan kissé rendetlen hatást kelt. A hálószobában található halvány rózsaszín fotel az ötvenes éveket idézi, a hosszú óriás gardrób pedig a legmodernebb trendeket. A fürdő egyetlen színes eleme az olajzöld tároló szekrény, a padló fekete-fehér mintája és a fehér metró csempe ügyesen ellensúlyozza a letisztult koncepciót. A helyiségeket falban csúszó tolóajtók határolják, amelyek a falak színével megegyeznek, így nem törik meg a tökéletes precizitással kialakított és festett falak simaságát. A konyha acél felületeit, és sötét frontját az étkező fehérsége teszi barátságossá.

Loft lakberendezés modern kanapé, nagy mennyezeti lámpák

Kecses fém ablakkeretek angliai loft lakás

A loft lakás nappalijában kapott helyet a dolgozósarok

Modern grafitszürke konyha a loft lakásban étkezővel együtt

Redőnnyel leválasztott konyhaszekrény

Egyszerű könyvespolc megoldás

Laza és friss hálószoba berendezés világos színekkel

Gardróbfal a hálószobában

Nagy tükör dekoráció a hálószobában

Loft fürdőszoba zöld tárolószekrénnyel

Nagy zuhanyzóa fürdőben fehér metró csempével

 Szöveg: Vasas Anikó