Nappali és hálószoba kis lakásban

Egy jól átgondolt, szépen megtervezett lakást mutatunk ma be. Monokróm színvilága a fa természetességével ötvözve egy elegáns, modern teret hozott létre, mely kellemes a szemnek, de mégsem unalmas. 

Előszoba berendezés és térnövelés tükörrel és spotokkal

Előszoba berendezés tolóajtós szekrénnyel

A fa izgalmas erezete egészen hatalmas felületeket borít és a falra is felfut. Az alsó és felső légteret ledsor választja el egymástól, mely egyben a hálófülke hangulatvilágítását is biztosítja.

Franciaágy függönnyel elválasztva

Hálószoba berendezés férfias stílusban

A hideg színeket és anyagokat ellensúlyozza a fa melegsége, illetve a szőnyeg textúrája. A spotokkal megvilágított kőfal dinamikát visz a térbe és elhelyezkedése miatt, szinte minden tér fókuszpontjává válik, különlegessége magához vonzza a tekintetet.

Cilágos nappali férfias stílusban

Különleges beton hatású falburkolat konyhába - konyhafal

Minden funkció helyet kapott, és a térelrendezés is nagyon praktikus. Egy kis lakásban mindig a tárolás a legnehezebben megoldható feladat. Az ágy alatti beépített fiókok és a két padlótól-plafonig beépített szekrény elegendő tároló helyet biztosít az itt lakó(k)nak.

Kis lakás közlekedő parkettával

Fehér konyhabútor férfias garzonban

Az óriás babzsák egyféle ellenpont a térben, mind formavilágában, mind stílusában "kilóg", fellazítja a teret, lágyítja a sok egyenes, hegyes vonalat és a gyűrött szövet megadja azt a csipet rendetlenség érzést amire minden fiatalos lakásnak szüksége van.

Igazán ügyes tervezés, mert bár alapvetően letisztult, modern tereket látunk, kontrasztos színekkel és hatalmas felületen elhelyezkedő hidegburkolatokkal, mégsem érezzük ridegnek a lakást. Jó hangulatú, otthonos, összességében kellemes benyomást keltő legénylak.

Kis alapterületű fürdőszoba fekete mozaikkal

 A fürdőszoba ugyanezen a koncepción alapul. A fekete fehér hidegségét a fa tároló és a puha szőnyeg töri meg.

Fa mosdópult fekete mozaikkal

Modern fürdőszoba mosogép tárolás

Kis garzon alaprajz berendezési terv

Szöveg: Marczincsak Erika - lakberendező