Modern tengerparti nyaraló látványterv

Lima Design nyaraló látványterv

Látszóbeton falburkolat

A négytagú család közvetlen tengerparti nyaralójának megtervezésekor az egyszerűség, a kényelem és a letisztult modern megjelenés voltak a legfontosabb szempontok. A ház belső tereinek kialakításakor a loft stílusra jellemző megoldásokat alkalmaztak, amelyet friss színekkel tettek barátságossá. A teljesen homogén felületet adó, fehér műgyanta padló nem csak egységbe rendezi a helyiségeket, hanem az egész házban végig futva ragyogó alapot ad a berendezési tárgyaknak. A látszóbeton elválasztó falak határozott szürke hatását a fehér falak és a türkíz-narancs kiegészítők lágyítják. Szintén a tér egységbe rendezését hivatott szolgálni a mennyezet kialakítása. A nappali fölé helyezett süllyesztett, változtatható színű RGB LED fény a konyha fölött is visszatér egy másik változatban.

A nappali és konyha közös fala a tengerre néz, ezt a csodálatos látványt eltolható üvegfal segítségével engedik be a házba. A terasz berendezését a lakással teljesen megegyező stílusban alakították ki a tervezők, így a színek és formák is visszaköszönnek.  A nappali stílusos egyszerűséggel berendezett, tökéletes helyszíne a pihenésnek, közös beszélgetéseknek. A kényelmes kanapé, a design fotel és a visszafogottan színes párnák hívogatóan csábítanak.

Modern konyhabútor türkizes színben

Modern konyhabútor étkezőgarnitúrával nyaralóban

A konyha és étkező ebben a házban összeolvadt. Nem csak egy térben kaptak helyet, de mind a berendezésük, mind a felhasznált anyagok tekintetében egységes képet mutatnak. A nyaraló funkció miatt a konyha nem túl nagy, valóban csak a legszükségesebb elemeket tartalmazza. Egy ilyen helyen az ember nem a tűzhely mellett állva képzeli el az időtöltést. Az étkező melletti fal beépített szekrényei türkiz frontokat kaptak, ez a merész szín a narancs áttetsző műanyag székekkel már-már retro hatást nyújt. A mennyezetről belógatott design lámpák mesterien rímelnek a helyiség többi részében található sötét és fehér játékára.

Modern minimalista lépcső tervezés

Lima Design belsőépítészet

A lépcső légiesen visz fel az emeleti hálókhoz. A fehér, szintén műgyantával borított lépcsők hátteréül a látszóbeton szolgál, amely a tartó acélhuzalokkal együtt ipari megjelenést ad a folyosónak. A puha türkiz bútorkárpittal bevont ülőkék ennek a hűvösségét ellensúlyozzák.

A családi hálókban, és a hozzájuk tartozó fürdőkben folytatódik a beton-fehér-türkiz-narancs négyesfogat hódítása. A recept minden helyiségben eltérő mennyiségben tartalmazza a földszinten alkalmazott színeket, de az összhatás mindenhol ugyanaz: tökéletes letisztult, modern vonalak, pihentető színek és formák, maximális kényelem. A gyerekszobához tartozó fürdő kék mintás cementlap hatású padlóburkolata a narancs üveggel leválasztott zuhanykabinnal igazán fiatalos. A szülői fürdőben pedig a hálóhoz hasonlóan a kék és a fehér az uralkodó szín, amelytől az lehet az érzésünk, mintha a víz, a tenger folytatódna itt. A vendég hálókat és fürdőket úgy alakították ki, hogy egy-egy színnel kifejezhetőek legyenek. A sárga, a kék és a pink uralkodó színek alapját mindenhol a fehér adja, sajátosan egyedivé téve így a helyiségeket. 

Modern hálószoba látszóbeton falakkal

Modern szürke hálószoba látszóbeton fallal

Cementlap mintás burkolat fürdőszobában

Zöld, türkiz, fehér hálószoba kombináció

Zöld, türkiz, fehér fürdőszoba kombináció

Pink, lila fürdőszoba látványterv nyaralóban

Halvány rózsaszín hálószoba Lima Design

Zöld hálószoba modern kerek falilámpákkal

Zölf fürdőszoba zöld üvegfallal a zuhanyzóban

Krémszínű fürdőszoba látványterve

Sárga és fehér hálószoba sárga lámpával

Sárga fürdőszoba mozaik falburkolattal

Barna fonott műrattan kerti bútor látványterv

Modern terszbútor látványterv

 

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

 www.limaeurope.hu