Lima Design modern és rusztikus lakberendezés

Lima Design rusztikus étkezőasztal és fehér konyhabútor

Lima Design rusztikus nappali kandallóval

Az egyedi elképzelések, a megrendelői álmok megismerése és teljesítése a legizgalmasabb tervezői feladatok egyike. A kétgyermekes család budapesti családi házukat egy kicsit eklektikus és rusztikus, a modern trendekhez igazodó, azaz sokféle természetes anyagot felvonultató, összességében meleg és otthonos összhatású belső terekkel képzelték el. Mindezt olyan tálalásban kívánták megvalósítani, ami nem kimondottam vidéki hangulatú, hanem finoman keverednek a nyers, natúr felületek a modern olasz bútorokkal, a burkolatok nagy felületeivel.

Lima Design rusztikus téglafal

Lima Design lépcső led fényekkel

Lima Design rusztikus hálószoba lakberendezés

A nappali alaphangulatát a kontrasztos színű fagerendák, a tömörfa padlóburkolat,  valamint a nyers téglafal és a
bútorkárpitok meleg színárnyalatai határozzák meg. Üdítő és varázslatos látványt nyújtanak a középponti dohányzóasztal feletti klasszikus gömb alakú lámpák. Az előszoba folyosójáról a többfunkciós családi térbe lépünk, a nappali és az étkező sem szeparálódik el a határozottan modern vonalú konyhabútortól.

Modern fürdőszoba virágmintás csempe

WC burkolása cementlap burkolattal rusztikus stílusban

Modern fürdőszoba Lima Design Budapest

Az elképzelt miliő a hálószobában is folytatódik, a téglafal fehérre vált, a bútorok színe könnyűvé és világossá válik, frissítő és pihentető élményt nyújtva a szülőknek. A fürdőszobában megmaradtak a természetes fa kiegészítők, de itt már minden a modern funkcionális formákról szól, a legújabb trendekben megjelenő hatszögletű burkolatok díszítenek. Választható a gyors üvegfal mögötti frissítő tusolás vagy a lazító forró fürdő is a térben álló ovális fürdőkádban.

 

Tervezte és kivitelezte:

Lima Interior Design

 

 www.limaeurope.hu